Ringo Starr publica
un llibre de fotografies

Ringo : "són fotografies que ningú més no pot tenir". -

Directe.cat 30/05/13

L'editorial Genesis Publications ha anunciat la publicació d'un llibre de fotografies personals de Ringo Starr que es publicarà, en format digital, el proper dia 12 de juny.

Ringo, conegut aficional a la fotografia, ha pres al llarg de la seva vida infinitat de fotografies de la seva etapa com a músic. Ara en publica una selecció en format digital i també en format paper en edició per a col·leccionistes.

El llibre portarà el nom de Photograph i estarà disponible a la botiga digital i-Tunes a partir del 12 de juny.

Serà un llibre interactiu, que permetrà ampliar la imatge i escoltar els comentaris que el mateix Ringo fa de les fotos. També inclou comentaris escrits pel mateix Ringo i un seguit de videos amb entrevistes, música i animacions.

L'edició impresa es publicarà el mes de desembre. Serà una edició de luxe limitada a 2.500 exemplars i signada per RingoStarr.

Ringo Starr ha declarat que "són fotografies que ningú més no pot tenir".


Ringo Starr publicarà un llibre amb fotos inèdites dels Beatles - EFE

ElPeriódico 30/05/13

El bateria dels Beatles, Ringo Starr, ha anunciat aquest dijous que publicarà al juny un llibre amb fotografies preses per ell mateix que inclourà imatges inèdites del quartet de Liverpool.

El llibre sortirà a la venda en format electrònic el 12 de juny vinent, si bé al desembre s'imprimiran 2.500 exemplars en paper, enquadernats a mà, que estaran a les llibreries abans de la pròxima campanya de Nadal.

El bateria britànic, de 72 anys, ha escrit els textos que acompanyen les fotografies, que relaten històries de l'època dels Beatles, una banda que el 2012 va complir el 50è aniversari des de la seva formació.

Starr ha titulat l'obra 'Photograph', el mateix nom amb què va batejar el 1973 un tema que va compondre amb el guitarrista George Harrison i que va llançar com a senzill en solitari després de la dissolució dels Beatles.

Versió digital
En aquest llibre "hi ha fotos que ningú més pot tenir", va indicar Starr, que inclourà entrevistes, música i animacions en la versió digital de l'obra.

El músic ja havia publicat prèviament, una col·lecció de postals de l'època dels Beatles que va reunir sota el títol 'Postcards From The Boys' ('Postals dels nois'), editada per la firma britànica Genesis.

El 'exbeatle' té programada una gira per Llatinamèrica amb la seva banda, l'All Starr Band, que començarà el 29 d'octubre viennt a São Paulo (Brasil).

El bateria passarà per Uruguai, Paraguai, Argentina, Perú i Mèxic abans de viatjar a Las Vegas (Estats Units), per tancar la gira el 23 de novembre. 
Web Beatles Oficial


tornar