Especial Beatles
d'Enderrock

• La revista musical llança un numero dedicat al quartet de Liverpool en ocasió del cinquantè aniversari da la banda
· L'acompanya un disc de tribut en què prenen part els Amics de les Arts, la Brigada i Mazoni
-

VilaWeb 07/07/10

En ocasió del cinquantè aniversari del naixement de la banda dels Beatles la revista Enderrock edita un número especial en què parla de la seva relació amb Catalunya i, molt especialment, de l'únic concert que van fer al nostre país, el juliol del 1965, a la plaça de toros Monumental de Barcelona.

'The Batles: homenatge a Catalunya' és el titular d'aquest numero on es rememoren anècdotes i fotografies del concert de 1965 i que compta amb els testimonis d'experts en la matèria, com el mitòman Jordi Tardà o els músics Leslie i Santi Carulla. De la mateixa manera, s'ha intentat descobrir quina és la cançó dels Beatles preferida pels catalans i s'ha recollit la opinió d'una cinquantena de 'beatlemaníacs' molt coneguts, entre els que destaquen José Montilla, Pep Sala o Joan Gaspart.

Acompanya la revista 'Submarí Pop', un disc commemoratiu on vint grups i cantants de casa nostra reten tribut al quartet de Liverpool tot versionant en català algunes de les seves cançons. Així, Els Amics de les Arts interpreten 'Apa, anem-hi tots (All together now)', Bikimel el famós 'Yesterday' amb 'Ahir', La Brigada canta 'Alguna cosa (Something)', 'A la meva vida (In My Life)' és interpretada per Mazoni i 'Eleanor Rigby' pels nois de 4t 1a.'Enderrock'

 
Web Beatles Oficial


tornar