El fill de George Harrison
és el músic jove britànic més ric

Dhani, únic descendent de l'exmembre dels Beatles, acumula 203 milions d'euros -

El Periódico 26/04/08

Dhani Harrison, l'únic fill del difunt exmembre dels Beatles George Harrison, és el compositor de menys de 30 anys més ric del Regne Unit. Dhani, de 29 anys, acumula 203 milions d'euros i encapçala així la llista anual dels músics britànics joves amb les fortunes més grans, que va publicar ahir el diari britànic Sunday Times.

El descendent del difunt George Harrison, a qui s'assembla extraordinàriament, ha seguit el camí del seu pare, al qual va ajudar a preparar el seu últim disc. Després de la seva mort el 2001, Dhani va actuar en diversos concerts d'homenatge. Aquell any es va gravar, amb la seva col.laboració, el disc en memòria del seu pare, Brainwashed. I un lustre després, va posar en marxa la seva pròpia banda, Thenewno2, amb la qual ha publicat un àlbum.

 

El número dos de la llista l'ocupa la violinista Vanessa-Mae Nicholson, reconeguda a tot el món per la seva capacitat de fusionar sons de violí amb el techno i per les seves performances enmig de Londres. La jove, de 29 anys, ha amassat una fortuna de 40,5 milions d'euros. El tercer, quart i cinquè lloc l'ocupen tres membres del grup Coldplay, Guy Berryman, Jonny Buckland i Will Champion, amb 38 milions d'euros. El líder del grup, Chris Martin, de 31 anys, queda fora de la llista perquè és vell.

Un dels dos components dels White Stripes, Jack White, comparteix els seus 31,7 milions amb la seva dona, la model Karen Elson, mentre que les cantants Katie Melua (22,8 milions), Joss Stone (15,2) i Charlotte Church (13,9) ocupen els següents llocs. Al final del rànquing, empaten, amb 12 milions, el vocalista de R&B Craig David, el triunfito britànic Will Young i Amy Winehouse, que tot i la seva desenfrenada vida, no li ha impedit acumular una fortuna. No s'ha d'oblidar que ha venut set milions de còpies del disc Back to black.


 
Web Beatles Oficial


tornar