Per molts anys,
John Lennon

Un doble DVD rescata les quatre actuacions dels Beatles en el popular 'The Ed Sullivan show'

VilaWeb 09/10/10

L'influent i carismàtic músic anglès hauria complert avui setanta anys El 9 d'octubre de 1940 va néixer a Liverpool (Anglaterra) John Winston Lennon, un dels cantants i compositors més influents de tots els temps gràcies al grup The Beatles, que va fundar al final de la dècada de 1950 amb Paul McCartney. Si no hagués estat assassinat el 8 de desembre de 1980, avui Lennon compliria setanta anys. En commemoració de l'aniversari, aquests dies hi ha hagut molta producció al voltant de la seva figura.

Així, se n'han remasteritzat vuit àlbums, s'ha llançat una versió del disc 'Double Fantasy' (publicat per Lennon i la seva dona Yoko Ono el 1980), s'ha estrenat un film sobre la seva joventut ('Nowhere Boy') i avui s projecta el documental 'LennonNYC' en ple Central Park de Nova York. La seva vídua, l'artista Yoko Ono, ha decidit celebrar l'aniversari a Islàndia, on actua amb la Plastic Ono Band.

Imagine Peace Tower

A la capital d'Islàndia, Reykjavík, Ono també assistirà a l'encesa de la Imagine Peace Tower, un feix de llum al cel que es podrà veure també per internet a les vuit del vespre. La vídua de Lennon demana la participació de tothom en aquest acte, per mitjà de l'enviament d'un 'milió de desitjos de pau' via Twitter. La Imagine Peace Tower, impulsada per Ono, es va encendre per primera vegada el 9 d'octubre de 2007.

 
Web Beatles Oficial


tornar