Christies subhastarà la
carta de separació dels Beatles
...amb un valor que oscil·la entre els 60.000 i els 90.000 euros, va ser firmada el 18 d'abril de 1969 pel cantant John Lennon, el guitarrista George Harrison i el bateria Ringo Starr. Agències
'El Periódico' 26/04/05

La carta oficial de separació dels llegendaris Beatles protagonitzarà una subhasta de la casa Christie's, que sota el lema Pop Memorabilia traurà a la venda diferents objectes de grans músics el 5 de maig a Londres.

La subhasta inclourà el llegat de diverses generacions de músics, des de Jimi Hendrix fins a Robbie Williams, i oferirà més de 300 objectes pertanyents a grans grups i estrelles del pop com The Rolling Stones, The Who, Eric Clapton o Brian Wilson.

La carta de separació de la llegendària banda de música de Liverpool (nord d'Anglaterra), amb un valor que oscil·la entre els 60.000 i els 90.000 euros, va ser firmada el 18 d'abril de 1969 pel cantant John Lennon, el guitarrista George Harrison i el bateria Ringo Starr.

 

Advocat del grup
El document estava dirigit a l'advocat del grup, Lee Eastman, pare de Linda, la primera dona de l'ex-Beatle Paul McCartney, i es notificava al lletrat que deixava de ser el representant legal de la banda, amb una dissolució final que es va produir cinc anys més tard, el 9 de gener de 1975. Des del moment en què es va enviar aquesta carta, els ex-Beatles van agafar rumbs diferents i van buscar diferents representants per als seus assumptes individuals. Lennon, Harrison i Starr van contractar el representant dels Rolling Stones per tractar els seus assumptes, i McCartney va seguir treballant amb el pare de la seva dona i amb el seu germà, John Eastman.Web Beatles Oficial


tornar