Les cançons dels Beatles
podran sonar en anuncis

• Sony ja ha venut els drets d''All you need is love' per publicitar bolquers - Begoña Arce

El Periódico 04/01/08

All you need is love (Tot el que necessites és amor), deia un dels més famosos himnes dels Beatles. La cançó, per a desmai dels fans, serà utilitzada en una campanya publicitària de productes per a nadons, amb una nova tornada modificada, All you need is Luvs, una cosa així com Tot el que necessites són bolquers. El catàleg musical dels quatre nois de Liverpool, preservat amb molta cura durant dècades, s'ha posat ara a disposició de qui vulgui pagar per utilitzar-lo, en pel.lícules o anuncis publicitaris, per promocionar qualsevol producte.

La decisió ha estat presa pels representants de la companyia Sony/ ATV Music Publishing, que ostenta els drets de més de 250 cançons dels Beatles i no necessiten el permís dels dos membres del grup encara amb vida, o dels hereus dels altres dos, ja morts.

 

El primer contracte ha estat firmat amb una empresa de bolquers --Luvs, de Procter & Gamble--, per a un anunci que es difondrà als Estat Units. "La cançó és ideal per als matins a la televisió, quan les mares joves l'estan mirant. Creiem que és una cançó de molt bon gust", ha declarat al diari The Times el director executiu de Sony/ATV, Martin Bandier, que promet seleccionar acuradament totes les futures ofertes que rebin.

Els fans, no obstant, temen que el llegat dels Beatles es degradi. Fa 20 anys, el grup va presentar una demanda contra Nike, a la qual va reclamar 15 milions de dòlars per haver utilitzat sense permís la cançó Revolució.

 
Web Beatles Oficial


tornar