Els Beatles ressusciten
en forma de videojoc

A la venda els discs de The Beatles remasteritzats digitalment i un videojoc
The Beatles RockBandThe Beatles RockBand
McCartney, Starr i les viudes de Lennon i Harrison presenten el producte a Los Angeles - Idoya Noain

El Periódico 03/06/09

Fa poques setmanes, la causa de la meditació transcendental va reunir Paul McCartney i Ringo Starr dalt d’un escenari a Nova York. Dilluns, la motivació per a la trobada va ser una mica més prosaica: els dos supervivents dels Beatles van apadrinar a Los Angeles la presentació d’un videojoc que, a partir del 9 de setembre, ressuscitarà virtualment en pantalles de tot el món el quartet de Liverpool. The Beatles Rock Band, un joc d’MTV i Harmonix que estarà disponible per a Xbox 360, Play Station 3 i Nintendo Wii, es va presentar en el marc de l’Electronic Entertainment Expo. L’acte, que va ser organitzat per Microsoft, també va tenir el suport presencial de les viudes de John Lennon (Yoko Ono) i George Harrison (Olivia Harrison), i del fill d’aquest últim, Dhani.

45 CANÇONS
El principal reclam és el contingut digital: per primera vegada s’ha atorgat una llicència a tercers per fer servir 45 cançons, incloent-hi nombrosos himnes com I’m the walrus, Here comes the sun, Back in the USSR, Get back, Taxman, I saw her standing there, I wanna hold your hand, Octopus’s garden

 

El dia del llançament els propietaris de determinades consoles també es podran descarregar All you need is love amb bona consciència, ja que els beneficis de la seva compra aniran a parar a l’oenagé Metges sense Fronteres. I al cap d’un temps que s’hagi posat a la venda el videojoc també estarà disponible tot el disc d’Abbey road.

Mentre els jugadors intenten replicar a la guitarra, el baix i la bateria la música, les imatges animades d’uns Beatles bastant ben aconseguits i en diferents moments de la seva carrera ressusciten la màgia. I la cosa fa gràcia als que en són protagonistes. «¿Qui havia de dir que acabaríem convertits en androides?», va dir McCartney fent broma dalt de l’escenari, on també va demostrar el seu talent tocant una guitarra imaginària i va defensar la seva nova dimensió virtual com una «bona eina» perquè els seus fans coneguin encara millor la seva música. Starr també es va mostrar convençut: «El joc és bo, els gràfics també i –va somriure– ens veiem fabulosos».

No es podia esperar menys: hi ha pel mig drets d’autor.

A la venda els discs de The Beatles remasteritzats digitalment i un videojoc 
Web Beatles Oficial


tornar