Es jubila el policia que
va arrestar Lennon a Mallorca

En John i la Yoko van anar a buscar la Kyoko, filla de la Yoko, a la guarderia, el pare els va denunciar - Beatlescat

directe.cat 06/04/11

Segons publica en la seva edició del 6 d’abril el Diari de Girona (www.diaridegirona.cat), Miguel Bunyola, l’agent de la Policia Nacional espanyola que va detenir John Lennon i Yoko Ono a Palma l’any 1971 s'acaba de jubilar.

La detenció va derivar d’una denúncia contra la parella per pressumpte segrest de la filla petita que la Yoko tenia amb el seu primer marit Anthony Cox. Era la diada de Sant Jordi del 1971. La família Cox vivia a Manacor i en John i la Yoko van anar a buscar la Kyoko a la guarderia on estava. El pare va presentar un a denúncia i la policia va trobar la parella i la Kyoko a l’hotel de Mallorca a on s’estaven des de feia dies.

Com que Miguel Buñola era l’únic que parlava anglès del cos policial se li va adjudicar la tasca de detenir la famosa parella.

Buñola sempre ha destacat l’extrema cordialitat de John i Yoko, fins al punt que van acabar tots plegats fent un cafè a un bar proper a la comissaria. Finalment la nena va tornar amb el seu pare i en veure que tot plegat havia estat una malentès, la denúncia va ser retirada.

 
Web Beatles Oficial


tornar