La Fira del Disc subhasta avui
un cabell de George Harrison

• La mostra del Sant Jordi acabarà amb un concert de Los Rebeldes -

El Periódico 02/11/08

Un cabell del guitarrista dels Beatles, el desaparegut George Harrison, se subhastarà juntament amb el corresponent certificat de garantia aquesta tarda, a partir de les 18.30 hores, en el marc de la setena Fira Internacional del Disc de Barcelona que se celebra aquest cap de setmana al Palau Sant Jordi.

Aquest any, compta amb l'assistència de més de 200 expositors d'arreu del món, amb aparadors que inclouen des d'antics vinils fins als últims llançaments en DVD. A més a més, acull una exposició d'objectes del grup de heavy Iron Maiden, procedents d'una col.lecció privada.

 

Un autobús gratuït enllaça cada mitja hora la plaça d'Espanya amb el recinte firal, i el preu de l'entrada és de sis euros (l'horari és d'onze del matí a nou del vespre).

Avui hi actuaran Paliholly (una del migdia), Vecinos del Rey (tres hores més tard) i, després de la subhasta, el torn serà per al grup de rockabilly Los Rebeldes, del carismàtic Carlos Segarra. La mostra de Montjuïc culminarà amb aquest recital en què la banda presentarà el seu nou disc, Más sabe el diablo, amb el qual ha trencat 10 anys de silenci.

 
Web Beatles Oficial


tornar