Apple ven a iTunes
la discografia de John Lennon

Comprar cançons com 'Imagine' o 'Working class hero' a la botiga de música 'online' iTunes es possible a partir d'avui, ho ha anunciat Apple, que ha arribat a un acord per distribuir la discografia en solitari de l'exbeatle - EFE

AVUI 16/08/07

Comprar cançons com Imagine o Working class hero a la botiga de música online iTunes es possible a partir d'avui, ho ha anunciat Apple, que ha arribat a un acord per distribuir la discografia en solitari de l'exbeatle.

Segons l'anunci d'Apple, 16 àlbums en solitari de Lennon editats per la discografia EMI estaran disponibles per primera vegada a iTunes. És la primera vegada que els treballs Lennon Legend i Acoustic es distribueixen en format digital.

Steve Jobs, president d'Apple, ha dit que John Lennon "és un dels artistes més grans dels nostres temps" i que la firma "està encantada de poder tenir el seu catàleg a iTunes".

 

Per altra banda, Yoko Ono, la viuda de Lennon, ha afirmat que el cantant estaria content de que la seva música "estigui ara disponible en un format més apropiat per una nova generació".

iTunes ja ven al seu web alguns àlbums en solitari de Paul McCartney i Ringo Starr, però la discografia dels Beatles com a grup tardarà encara en arribar a la botiga d'Internet d'Apple.

 
Web Beatles Oficial


tornar