McCartney posa a prova
els seus 67 anys amb una gira

Afrontarà en solitari diversos concerts en estadis aquest estiu - Begoña Arce

El Periódico 03/03/10

Nou amor, nova gira i una energia incansable. Als 67 anys, Paul McCartney se sent rejovenir. Superat i arxivat l’amarg trago del seu divorci amb Heather Mills, l’exmembre dels Beatles ha trobat en la milionària nord-americana Nancy Shevell un amor discret que compta amb la benedicció dels seus fills. Entre rumors d’una possible formalització nupcial de l’idil·li, McCartney torna a la carretera i anuncia el retorn als escenaris irlandesos i britànics, amb cinc concerts en grans estadis al juny. Els aforaments oscil·laran entre 35.000 i 90.000 persones.

La tournée, la primera que realitza en solitari en grans estadis britànics, arrencarà en el mític festival de l’Illa de Wight, el 13 d’aquell mes, per continuar a Cardiff, Glasgow, Dublín i acabar el 27 a Hyde Park a Londres. En plena gira, el 18 de juny, el músic complirà 68 anys. Els organitzadors no descarten una actuació més, encara per confirmar, al nou estadi de Wembley (al vell només hi havia realitzat una breu actuació el 1985 en el concert benèfic Live Aid).

L’anunci del retorn a la carretera de sir Paul, que va deixar les gires el 2003 i que des d’aleshores només havia actuat esporàdicament, gairebé coincideix amb l’inici de la gira del seu fill, James, de 32 anys i també músic, que va presentar el seu primer disc a Liverpool dimecres.A Paul McCartney li fa il·lusió la cita a l’Illa de Wight, on no ha actuat mai. «Sempre recordo haver sentit coses estupendes d’aquest festival, carregat d’història, pel qual van passar i van tocar figures com Hendrix. Espero que sigui una nit de diversió i rock and roll», va declarar l’estrella. El músic promet adrenalina i «una experiència que no podrà oblidar ningú». Cada concert durarà tres hores, cosa que exigeix una forma física d’atleta.

RECONCILIAT AMB ELS SEUS FILLS
La seva filla, la dissenyadora Stella McCartney, la model Kate Moss i l’actriu Gwyneth Paltrow es compten entre els seus fans. Stella, que li ha donat dos néts, ha tornat a acostar-se a ell després d’haver-se distanciat durant el matrimoni amb Mills. El músic s’hauria reconciliat per Cap d’Any, a l’illa de Barbados, amb ella, Mary i James, els fills que va tenir amb Linda, la seva primera dona. Tots coneixen des de fa anys la nova companya del seu progenitor. Nancy Shevell havia coincidit durant les vacances estivals a la costa Est dels Estats Units amb els McCartney i mantenia una bona relació amb Linda.

La milionària Nancy ha estat apareixent assíduament durant els últims 20 mesos al costat de Paul. Al gener van ser fotografiats a la platja amb la petita Beatrice, de sis anys, nascuda de la unió del músic amb Mills. El cantant feia exercicis de ioga i exhibia un aspecte saludable i alegre.

 
Web Beatles Oficial


tornar