Paul McCartney nega que Jackson
li volgués cedir els seus drets
sobre les cançons dels Beatles

• El 'rei del pop' era propietari del 50% d'aquests actius des de mitjans dels 80 - EFE

El Periódico 09/07/09

Paul McCartney ha negat les informacions segons les quals Michael Jackson volia entregar-li la seva part sobre els drets de les cançons dels Beatles, propietat del rei del pop en un 50% des dels anys 80.

En una declaració a través de la seva pàgina web oficial (www.paulmccartney.com), l'exbeatle afirma que fa un quant temps "els mitjans van sortir amb la idea que Michael Jackson em deixaria la seva part sobre els drets dels Beatles en el testament". Segons McCartney, aquestes informacions "eren completament inventades" i no se les ha cregut mai.

D'aquesta manera, l'exeatle ha sortit al pas dels que afirmen que està desolat després de saber que Michael no li ha cedit aquests drets. "És completament fals. No havia pensat ni per un minut que les primeres informacions fossin veritat i, per tant, les notícies que estic desolat també són totalment falses. No es creguin tot el que llegeixen".

 

Adquisició dels drets en una subhasta
Michael Jackson va comprar l'empresa Northern Songs, propietària de la majoria de les cançons compostes per Paul McCartney i John Lennon com a membres dels Beatles, a mitjans dels anys 80, en una licitació en què va oferir més diners que el mateix McCartney.

Aquest 50% sobre els drets del quartet de Liverpool és un dels actius més rendibles i amb garantia de futur del difunt cantant, ja que s'estima que el seu valor està al voltant dels 480 milions de dòlars (347 milions d'euros).

McCartney ha afegit que encara que l'amistat que va mantenir amb Jackson als 80 es va anar debilitant amb el pas dels anys, no havien deixat mai de considerar-se amics, i té "un record agradable" del temps que van passar junts.

 
Web Beatles Oficial


tornar