exposició
"Beatlemania: un concierto en
la azotea de la casa de muñecas"

Tot el material gira al voltant de la seva particular fascinació pels Beatles - Beatlescat

directe.cat 21/02/11

Fins al proper 18 de març es pot visitar a la galeria Fatbottom de Barcelona (carrer Salvà, 19- Poble Sec) l’exposició "Beatlemania: un concierto en la azotea de la casa de muñecas", una mostra de dibuixos, gravacions casolanes, en cassettes, ninots de paper, fanzines i fins i tot receptes de cuina i transcripcions de somnis, realitzats per les germanes Caterina B i Laura B. cap a l’any 1996.

Tot el material gira al voltant de la seva particular fascinació pels Beatles. Segons la presentació de la galeria, lluny d’idealitzar-los, la fascinació els va portar a presentar-los com hedonistes transvestits amb mugrons de margarides i penis sagnants, monstres idiotitzats que juguen amb "globus", adúlters hipersexuats i un llarg etcètera de malaltisses referències a l’univers pop de la mítica banda.

L'exposició forma part del projecte "Infancia en escabeche" que utilitza com a escenari el marc de la galeria i llibreria gràfica Fatbottom i que pretén conservar, documentar i mostrar mitjançant una sèrie d'exposicions, casos extrems de creativitat outsider infantil i adolescent.

 
Web Beatles Oficial


tornar