George Harrison
reeditat i remasteritzat
Els discos no són nous, sinó reedicions i inclouen algun tema inèdit  'VilaWeb' 01/03/04

Malgrat que ja fa dos anys que George Harrison va morir a Los Angeles, l'anomenat 'Beatle tranquil' continua sent d'actualitat musical. O almenys això és el que intenta la discogràfica Capitol Records (EMI), que avui comença a posar a la venda sis discos del cantant, compositor i guitarrista més místic dels Beatles desaparegut el 30 de novembre de 2001 i adquirits recentment al segell Dark Horse Records, creat pel mateix Harrison fa tres dècades.

Els discos no són nous, sinó reedicions: 'Thirty Three & 1/3' (1976), 'George Harrison' (1979), 'Somewhere in England' (1981), 'Gonne Troppo' (1982), 'Cloud Nine' (1987) i el doble 'Live in Japan' (1991).

 

Però sí que han estat remasteritzats i, sobretot, inclouen algun tema inèdit per mirar de captar l'atenció dels col·leccionistes i fans de l'ex-beatle. Els sis CD es venen separadament o en un 'pack', 'Dark Horse Years 1976-1992', que inclou a més un DVD amb llibret i més d'una hora de comentaris.

Harrison va escriure i va cantar algunes de les cançons més conegudes dels Beatles. Després va començar una carrera en solitari, formada per quinze elapés.

Web Beatles Oficial