Els petits Beatles,
estrelles d’una subhasta

Fotos inèdites d’uns petits Paul McCartney i Ringo Starr, i d’un adolescent John Lennon - Carmen Muñoz

El Periódico 19/08/09

Li agradaria saber com eren els Beatles de petits? Qui desitgi satisfer aquesta curiositat ho té fàcil. El 29 d’agost, la botiga dels Beatles a Liverpool traurà a subhasta 316 objectes de culte del grup, entre els quals hi ha fotos inèdites d’uns petits Paul McCartney i Ringo Starr, i d’un adolescent John Lennon posant amb els seus companys de col·legi. Entre aquestes imatges no n’hi ha cap de George Harrison.

A les fotos es reconeix amb facilitat cada músic. Un Ringo de 8 anys posa assegut a terra i amb els braços plegats al col·legi St. Silas en una imatge del curs de 1948-49. Un espigat Lennon, de 16 anys, destaca en el grup d’alumnes del Quarry Bank el 1957, mentre McCartney, amb 10 anys, es deixa retratar llegint un còmic a l’escola Joseph Williams el 1952 i, més formal, amb corbata i mirant a la càmera, el 1953.

 

Les instantànies tenen un preu de sortida que oscil·la entre els 700 i els 1.500 euros.

A més dels retrats, la botiga subhasta lletres de cançons, postals firmades, litografies, monedes, biografies i senzills de la banda. No acaben aquí les notícies relacionades amb els fab four.

Al setembre, la BBC dedicarà una setmana al grup durant la qual emetrà un documental amb imatges i converses entre els seus integrants que no havien estat vistes ni sentides mai.

 
Web Beatles Oficial


tornar