Paul McCartney i Ringo Starr
firmen una guitarra que s'exposarà
al Museu del Rock de BCN

Els dos exBeatles van escriure la seva signatura després del concert benèfic que van junts fer a Nova York el 4 d'abril passat. - Europa Press

AVUI 11/04/09

Els exbeatles Paul McCartney i Ringo Starr han firmat una guitarra per al Museu del Rock de Barcelona, que s'exposarà a la quarta planta del futur centre comercial de Les Arenes, a la plaça Espanya de Barcelona.

Segons un comunicat, després del concert benèfic que van fer els dos exbeatles al Radio City Music Hall de Nova York, van firmar la guitarra que simbolitza la seva unió -sempre qüestionada- i que demostra que les cançons i l'amistat estan per sobre de totes les discrepàncies del passat, segons s'indica.

 

La guitarra elèctrica formarà part de la col·lecció de Jordi Tardà que té el Museu, i en la qual es troben les guitarres de Bruce Springsteen, els Rolling Stones, Aerosmith, AC/DC, Kurt Cobain, Eric Clapton i Chick Berry, entre d'altres.

McCartney i Starr van actuar junts per última vegada en el concert homenatge a l'exbeatle George Harrison, el 2002, en el Royal Albert Hall de Londres, un any després de la seva mort.

 
Web Beatles Oficial


tornar