John Lenon va fer les paus amb
Paul McCartney abans de morir
.
La mort de John Lennon el desembre del 1980 va impedir el retorn dels Beatles. -
'e-notícies' 29/01/06

Segons el periodista Jordi Tardà, aquesta frase que s’ha fet servir sempre en sentit hipotètic és del tot certa ja que Lennon feia mesos que treballava en un nou disc per al grup.

Tardà ha explicat aquesta tarda al seu programa Tarda Tardà que l´any 1980 John Lennon va fer les paus via telefònica amb Paul McCartney i que, un cop enllestit el seu disc “Double Fantasy”, va començar a treballar pel seu compte en un nou disc dels Beatles.Comentaris a la notícia
Marc
(Lausanne) 28/01/2006

Que va fer les paus amb McCartney ho sabia tothom. Però va ser abans del 1980: el 1974 es van veure a Nova York. Circulen suposades cintes del que varen gravar en aquella ocasió: les cintes podrien datar de les sessions per al Let It Be del 1969.

 

D'altra banda, John Lennon no estava treballant en un disc pels Beatles, sinó en el seu propi disc, la continuació del Double Fantasy, i en algunes cançons per a Ringo Starr. El disc va ser finalment publicat per Yoko Ono el 1984 sota el nom de Milk And Honey.

Un altre dels projectes de Lennon en el moment de la seva mort era una gira mundial. En aquells moments era l'únic Beatle que no havia fet cap gira des de la separació del grup. Finalment, tot i que en el moment de la mort de Lennon les relacions entre ell i McCartney eren correctes (i cap dels dos semblava reaci envers una hipotètica reunió dels Beatles), Lennon estava profundament enemistat amb Harrison, ja que aquest gairebé no l'havia mencionat en la seva autobiografia "I Me Mine".

Per tant, la reunió dels Beatles no estava prevista al 1980, sinó que cada músic tenia els seus propis projectes per separat, i dos d'ells estaven enfrontats. El que hagués passat si Lennon no hagués mort continua essent una incògnita.

 
Web Beatles Oficial


tornar