George Harrison:
"Living in the Material World"

Lennon va dir que dins de George hi vivia un misteri. -

In-edit 29/10/11

Martin Scorsese desxifra l’enigma en un documental profund que també és una reflexió sobre èxit i fracàs. Yoko Ono, McCartney, Clapton i més examinen el seu pas de nen a Beatle, i més enllà.

Lennon va dir que dins de George hi vivia un misteri. Martin Scorsese va afirmar que escoltar per primer cop “All things must pass” va ser com endinsar-se en una catedral. Olivia Harrison, la seva dona, va declarar: “George tenia karma per resoldre. No havia de tornar i ser dolent. Havia de tornar i ser dolent i bo i amable i enfadat, tot alhora”. Però, qui era en realitat el Beatle?

¿Quin camí cal agafar per viatjar des d’aquell menor d’edat a Hamburg fins a l’eremita místic dels 70’s, i des d’allà al Concert per a Bangla Desh (primer macroconcert benèfic de la història, que ell va organitzar), i després a la seva productora Handmade Films (La vida de Brian!, Withnail i jo!)? Qui era aquest home? Filantrop, asceta, hippie avançat, fan del sitar, deixeble de Ravi Shankar, guitarrista únic, viatjant del cosmos...

Scorsese busca desxifrar l’enigma en un documental profund que també és una reflexió sobre èxit i fracàs, i que conté tones de metratge mai vist. Yoko Ono, McCartney, Clapton, Jane Birkin, Eric Idle, Phil Spector, Ringo Starr i més contribueixen a examinar el seu pas de nen a Beatle, i més enllà, a través de les seves il·luminacions i contradiccions.

"Living in the Material World"

Director: Martin Scorsese
Any: 2011
País: United States
Duració: 208 min.
Idioma original: English - Subtítols: VOSE
Participació a festivals: San Sebastian International Film Festival
Protagonistes: George Harrison, Eric Clapton, George Martin, Olivia Harrison, Paul McCartney, Phil Spector, Yoko Ono, Ringo Starr
Editor(s): David Tedeschi
Productors: Olivia Harrison, Nigel Sinclair, Martin Scorsese
Productora: Sikelia Productions
Distribuidora: Exclusive Media Group


presentació vídeo :
http://www.youtube.com/watch?v=7AHwaon9uTY

 
Web Beatles Oficial


tornar