Ha mort l'actor
Victor Spinetti

Entre les pel·lícules en les que va participar hi ha tres amb els Beatles -

Directe.cat 20/06/12

L'actor gal·lès Victor Spinetti va morir el dia 18 de juny a causa d'un càncer de pàncrees, a l'edat de 82 anys (havia nascut a Cwm el 2 de setembre de 1933). Spinetti va participar al llarg de la seva vida en més de 30 pel·lícules i era un reputat actor teatral.

Entre les pel·lícules en les que va participar hi ha tres amb els Beatles:

A Hard Day's Night (amb la que li va arribar també a ell la fama), Help! i Magical Mystery Tour.

Amb els membres dels Beatles va compartir amistat fins al final de la seva vida. George Harrison li va dir una vegada que "has d'aparèixer a totes les nostres pel·lícules, perquè si no hi ets la meva mare no ens vindrà a veure."


Paul i Ringo recorden Victor Spinetti -

Directe.cat 21/06/12

Paul McCartney i Ringo Starr han emès sengles comunicats recordant la figura de Victor Spinetti, arran de la seva mort.

Paul McCartney ha dit: "Victor era un gran home, un gran company i un fantàstic actor i algú de que me n'orgulleixo d'haver conegut tots aquests anys. La seva irreverència, juntament amb la seva exhuberant personalitat romandran a la meva memòria per sempre.

Trobaré a faltar la seva lleial amistat, com ho faran totes aquelles persones que han tingut la sort de conèixer i estimar al meravellòs Mr. Spinetti."

Per la seva part, Ringo Starr que es troba al Canadà de gira amb la seva All-Starr Band ha dit: "Va ser un plaer tot el temps que vam treballar junts amb Victor. Era un bon home i faig arribar el meu condol a la seva família. Pau i amor."

 
Web Beatles Oficial


tornar