Brad Pitt planeja un 'biopic'
sobre Lennon

L'actor produirà i protagonitzarà una cinta que avala Yoko Ono - Emilio López Romero

El Periodico 08/01/11

Asseguren que no hi ha projecte sobre John Lennon que arribi a bon port si no compta abans amb l'aval de Yoko Ono i sembla que la viuda de l'exbeatle ja ha donat el vistiplau a una nova superproducció a Hollywood per tornar a portar a la gran pantalla la vida del llegendari compositor d'Imagine que produiria i protagonitzaria Brad Pitt.

El marit d'Angelina Jolie encara no ha dit que sí definitivament, malgrat que s'acaba de saber que ja s'ha reunit en un parell d'ocasions amb Yoko Ono i tot apunta que d'aquí uns mesos podria posar-se a la pell de Lennon. Sembla que Pitt està tan il·lusionat amb el projecte que fins i tot vol aprendre bé l'accent de Liverpool.

«Brad ja té un guionista treballant en el guió, i Yoko ha beneït el nou biopic», segons informa aquests dies la premsa britànica. A més sembla que el protagonista de Malditos bastardos vol apuntar-se a classes de cant per interpretar ell mateix les escenes musicals, tot i que no es descarta que al final s'utilitzi la veu de Lennon.

Encara es desconeix qui podria dirigir la cinta i tampoc s'ha fixat data per a l'inici de la producció ja que l'agenda de Pitt en els pròxims mesos està molt carregada. Al març començarà el rodatge de Cogan's Trade a les ordres d'Andrew Dominik i més tard ja s'ha compromès amb World War Z, una nova pel·lícula sobre zombis.

Aquest no seria el primer projecte cinematogràfic sobre Lennon. La cinta alemanya Backbeat, ambientada en els primers passos dels Beatles a Hamburg, va aparèixer a mitjans dels 90, i la tardor passada es va estrenar Nowhere boy, del director anglès Sam Taylor Wood, centrada en l'adolescència de Lennon i la seva amistat amb Paul McCartney.

 
Web Beatles Oficial


tornar