La resurecció de McCartney
a ‘MOJO’

El número 213 de la revista MOJO dedica el seu reportatge de portada a la ‘Resurecció de Paul McCartney’ -

directe.cat 03/08/11

El número 213 de la revista MOJO dedica el seu reportatge de portada a la ‘Resurecció de Paul McCartney’ amb motiu de la recent reedició dels seus discos ‘McCartney’ i ‘McCartney II’.

En una entrevista exclusiva Paul McCartney repassa la seva trajectòria musical post-Beatles i el procés de gravació dels dos discos, la composició dels temes i, fins i tot, la seva detenció al Japó per possessió de marihuana. L’entrevista s’acompanya amb una llista elaborada per destacats personatges del món de la música (Brian Wilson, Elvis Costello, Greil Marcus, entre d’altres) amb els ’50 motius per estimar Paul McCartney’. Entre aquests destaquen les línies de baix a temes com Michelle o Another Day, el to heavy de Helter Skelter, o el tema She’s Leaving Home, que Brian Wilson recorda haver cantant amb McCartney al seu estudi abans que s’enregistrés per part dels Beatles.

Amb la revista s’acompanya un CD exclusiu amb temes que van influir en la formació musical de Paul. El tracklist de ‘The Roots Of Paul McCartney’ és el següent:

Long Tall Sally (Little Richards) Twenty Flight Rock (Eddie Cochran) The Hippy Hippy Shake (Chan Romero) Little Queenie (Chuck Berry) Honey Hush (Joe Turner) She Said Yeah (Larry Williams) That’s All Right (Arthur ‘Big Boy’ Crupdup) Movie Magg (Carl Perkins) Kansas City (Wilbert Harrison) Clarabella (The Jodimars) Besame Mucho, Pt.1 (The Coasters) Red Sails In The Sunset (The Platters) Don’t Let The Sun Catch You Crying (Ray Charles) Till There Was You (Anita Bryant) Over The Rainbow (Gene Vincent)

 
Web Beatles Oficial


tornar