Pete Best, primer bateria de The Beatles,
tocarà en la festa oficial del 080

Best participarà en la Festa Beatles que s'ha organitzat per a la nit del 3 de setembre com un homenatge a un grup que és tot un símbol des dels anys 60 -

Agència EFE 21/08/09

Pete Best, primer bateria de The Beatles, actuarà en el marc de la pròxima edició del 080 Barcelona Fashion, el certamen de moda que promou la Generalitat, que se celebra en la capital catalana entre el 2 i el 4 de setembre, ha informat avui l'organització.

El 080 Barcelona Fashion va néixer al juliol de 2007 com una plataforma per a donar visibilitat als dissenyadors independents i convertir-se en un referent del disseny i la moda d'avantguarda a nivell internacional a través de la creativitat i la innovació.

Best
participarà en la Festa Beatles que s'ha organitzat per a la nit del 3 de setembre com un homenatge a un grup que és tot un símbol des dels anys 60 i que després de conquistar al món amb la seva música van arribar a imposar un estil de moda pròpia a tota una generació, en el qual els vestits jaqueta gris eren d'allò més emblemàtic.

Nascut en 1941 en Madrás (Índia), a Pete Best se li coneix bàsicament per haver estat el primer bateria de The Beatles, la famosa banda de pop-rock amb la qual va començar a tocar en 1959 i amb la qual va actuar fins a agost de 1962, quan el representant de The Beatles, Brian Epstein li va apartar del grup i ho va canviar per Ringo Starr.

 

Pete Best era fill de Mona Best, propietària del Casbah Club, que funcionava en el soterrani de la seva casa en Liverpool, lloc en el qual tocaven els Quatre Fabulosos.

Encara que la seva falta de qualitat va ser l'argument esgrimit per a propiciar el seu canvi, l'especialista en història de la música pop Spencer Leight assenyala en un llibre escrit en 1988 sobre l'expulsió de Pete Best, "Drummed Out: The Sacking of Pete Best", que l'enveja i la gelosia, especialment de Paul McCartney, van tenir a veure amb la seva sortida del grup.

Després d'abandonar el grup, Best va seguir tocant en altres grups i s'ha mantingut en actiu, encara que es va convertir primer en forner i després en funcionari, després de deixar de pertànyer als Beatles.

 
Web Beatles Oficial


tornar