Paul McCartney nega que es portés malament amb John Lennon
• L'exbeatle atribueix el mite a la tendència del seu company a "dir tonteries" - EFE

El Periódico 26/08/09

L'exbeatle Paul McCartney ha negat que ell i John Lennon no es portessin bé i ha atribuït alguns dels rampells del seu company a la seva tendència a dir tonteries.

"John deia tantes tonteries que després deia que no tenia intenció (de dir-les)", diu McCartney en unes declaracions publicades avui a la revista britànica Radio Times.

"Realment jo no vaig criticar mai John. Jo no sóc tan crític. És una qüestió de personalitats. Ell era més brusc que jo", ressalta l'exintegrant del quartet de Liverpool. Segons McCartney, Lennon, assassinat el 1980 a Nova York, no va ser un home tan dur com la gent creia i tenia amb ell moltes coses en comú.

 

Rampell sentimental
"La seva cançó favorita quan érem petits era Little white lies (Petites mentides, una cançó molt popular escrita el 1930 pel músic de jazz Walter Donaldson), que era molt sentimental", ha dit.

"Si John deia una cosa dolenta de mi, també podia abaixar-se les ulleres fins a la punta del nas per dir 't'estimo'. Això és el que conservo (d'ell)", ha ressaltat.

La parella va disfrutar d'una gran col·laboració artística, però la seva relació va semblar debilitar-se amb el temps i la llegendària banda britànica es va separar el 1970.

 
Web Beatles Oficial


tornar