Els Beatles llançaran una versió
ampliada de la pel·lícula 'Help!'

En aquesta nova edició de Help! el DVD-1 conté la pel·lícula original restaurada digitalment i amb nou so 5.1, i el DVD-2 inclou un documental de 30 minuts - EFE

El Periódico 07/09/07

Els Beatles llançaran el 30 d'octubre una nova edició millorada digitalment i carregada d'extres en DVD de la pel·lícula Help!, dirigida el 1965 per Richard Lester.

Aquesta nova edició inclourà documents inèdits i, per descomptat, les cançons que la van fer famosa com a Help!, You've got to hide your love away, Tiquet to ride, The night before, She's a woman i A hard day's night, obres mestres creades per Lennon, McCartney, Harrison i Starr.

 

En aquesta nova edició de Help! el DVD-1 conté la pel·lícula original restaurada digitalment i amb nou so 5.1, i el DVD-2 inclou un documental de 30 minuts que explica com es va fer el film amb declaracions del director Richard Lester, records dels actors i tècnics i imatges exclusives amb els Beatles en escena.

A més, hi ha escenes perdudes i un llibret de 60 pàgines amb fotografies molt poc conegudes dels Beatles, una introducció de Richard Lester, l'opinió de Martin Scorsese, el guió de la pel·lícula, notes de la producció de la pel·lícula, postals i un pòster, segons ha informat EMI Music.

 
Web Beatles Oficial


tornar