McCartney difon la seva última cançó
'My Valentine' a la web durant 24 hores

Forma part del seu últim disc, Kisses on the bottom, previst per al 7 de febrer. -

Paul McCartney ha penjat a la seva pàgina web la cançó My Valentine, inclosa en el seu pròxim disc, Kisses on the Bottom, que es publicarà el 7 de febrer i en què repassarà les cançons que van inspirar més les seves llegendàries composicions.

Encara que a Kisses on the Bottom McCartney ha decidit mirar el passat al repassar estàndards clàssics encara que "allunyat de les eleccions més evidents", afirma el músic en una nota de la discogràfica Universal Music Spain, l'ex-Beatle sí que recorre a les noves tecnologies per a la promoció d'aquest disc, en què col·laboren vells amics com Stevie Wonder i Eric Clapton.

My Valentine, amb la participació de Clapton, està disponible en streaming (sense possibilitat de descàrrega) durant 24 hores a la web www.paulmccartney.com, fins dimarts al migdia, sota registre previ. És l'únic tema original de McCartney en aquest nou treball al costat d'Only Our Hearts, en què col·labora Wonder.

En la resta dels temes, Kisses on the Bottom recorrerà cançons clàssiques però no tan cèlebres de compositors com Harold Arlen o Cole Porter i interpretades, per exemple, per Fred Astaire.

Només com a vocalista

Són "les cançons en què John (Lennon) i jo vam basar unes quantes de les nostres coses", explica l'ex-Beatle a la nota. "Pensava simplement que les seves cançons eren màgiques. I llavors, quan jo mateix em vaig posar a compondre, pensava que era una meravella la manera en què havien estat fetes", afegeix.

Amb producció del guanyador d'un Grammy, Tommy LiPuma, i amb la participació de Diana Krall i la seva banda, Kisses on the Bottom -disc en què McCartney, per primera vegada, va cantar sense tocar cap instrument- ha estat gravat al llarg de 2011 als Estudis Capitol de Los Angeles, Nova York i Londres.

 
Web Beatles Oficial


tornar