Paul McCartney
i l’11-S

Aquell dia Paul va posar mans a l’obra en l’organització d’un concert per a recaptar fons -

directe.cat 09/09/11

The Loves We Make és el títol del documental que recull les vivències de Paul McCartney a Nova York després de l’atemptat a les Torres Bessones del World Trade Center de l’11 de setembre del 2001.

Aquell dia McCartney es trobava a l’aeroport a dalt de l’avió per a retornar al Regne Unit. Evidentment el vol no es va enlairar i en conèixer la magnitud dels esdeveniments Paul va posar mans a l’obra en l’organització d’un concert per a recaptar fons en suport de la famílies del bombers i policies morts aquell dia.

El documental se centra en l’estada de McCartney a Nova York entre l’11 i el 23 d’octubre i també en els preparatius de The Concert For New York que es va celebrar el 20 d’octubre al Madison Square Garden.

El preus de les entrades del concert anaven dels 250 als 10.000 dòlars i es van esgotar de manera immediata. Al concert es va poder veure gent com Pete Townshend, Ozzy Osborne, David Bowie, Eric Clapton, Mick Jagger, Keith Ricards, Harrison Ford i Bill Clinton entre d’altres. En aquell concert, com es mostra al documental, Paul McCartney va estrenar el tema Freedom, en homenatge a les víctimes.

The Loves We Make està filmat en 16mm i en blanc i negre i ha estat dirigit per Bradley Kaplan i Albert Maysles. Aquest darrer és un destacat director de documentals musicals i ha dirigit, entre d’altres, Gimme Shelter i What’s Happening! The Beatles In The USA. L’estrena de la pel·lícula es farà el dia 10 de setembre a les 9 del vespre al canal Showtime ( www.sho.com ).

 
Web Beatles Oficial


tornar