James McCartney suggereix crear
una banda amb els fills dels Beatles

Dhani Harrison, James McCartney, Sean Lennon, Jason i Zak Starkey. -

El Periódico 04/04/12

McCartney, de 34 anys, ha assenyalat que el projecte d'ajuntar a la nova generació dels Beatles en un grup de música s'ha debatut en alguna ocasió i que "és d'esperar" que es faci realitat algun dia.

El fill de l'exbeatle Paul McCartney va començar el 2009 una carrera en solitari que l'ha portat a publicar tres àlbums de música pop.

James s'ha mostrat obert a formar una banda amb els fills dels integrants del quartet de Liverpool, segons ha afirmat en una entrevista amb la cadena britànica BBC.

"Jo seria feliç fent-lo", assenyala el músic, que ha indicat que Sean Lennon, fill de John Lennon, "semblava estar-hi", igual que Dhani Harrison, fill del guitarrista George Harrison.

Les úniques reticències que ha apuntat McCartney són les de Zak Starkey, fill del bateria Ringo Starr. "No crec que Zak vulgui fer-ho", ha dit McCartney, si bé ha apuntat què "potser Jason [germà de Zak] hi estaria disposat".

"Així que sí, potser sí. És d'esperar, encara que no ho sé, haurem d'esperar i veure què passa. Amb la voluntat de Déu i el suport de la naturalesa, m'imagino", ha afirmat el músic, que aquest dimarts ofereix un concert a The Cavern, la sala de Liverpool (Anglaterra) on els Beatles es van donar a conèixer.
.

Reconeixement a la influència dels Beatles

James McCartney ha participat en alguns dels últims treballs discogràfics del seu pare i va començar el 2009 una carrera en solitari que l'ha portat a publicar tres àlbums de música pop.

El músic, que actuarà demà a Dublín i iniciarà després una sèrie de concerts als Estats Units, ha subratllat la influència del seu pare i dels Beatles en la música que compon.

"Quan vaig arribar a una certa edat em vaig adonar que era millor amb la guitarra que altres nens del col·legi. Llavors somiava ser millor que els Beatles", ha considerat McCartney. "Ara no crec que sigui tan bo com ells o com el meu pare, però definitivament hi ha certes influències", afirma el músic londinenc.

Sobre el seu pare, McCartney assegura que és "més que un geni" i una "gran inspiració" per a ell

 
Web Beatles Oficial


tornar