Nous "BOXSETS"
dels Beatles i John Lennon

Amb motiu de la celebració als Estats Units de l'anomenat 'Record Store Day'. -

Directe.cat 30/11/11

Amb motiu de la celebració als Estats Units de l'anomenat 'Record Store Day' es va posar a la venda de manera exclusiva per a les botigues de música participants dues caixes amb vinils dels Beatles i John Lennon. Tot i que les caixes només es podien adquirir en persona i durant un sol dia, ara es poden adquirir de manera exclusiva a la botiga on-line dels Beatles (www.beatles.com).

Pel que fa la caixa dels Beatles està formada per 4 singles, amb 8 temes remasteritzats que es publiquen per primer cop en aquest format. S'han posat a la venda inicialment 10.000 exemplars als Estats Units i 1.500 al Regne Unit. La caixa s'acompanya d'un pòster amb una fotografia del recentment traspassat Robert Whitaker i un adaptador per a singles. Els singles són els següents:
1 - Ticket To Ride/ Yes It Is
2 - Hey Jude/ Revolution
3 - Something/ Come Together
4 - Yellow Submarine/ Eleanor Rigby

Pel que fa a John Lennon s'ha posat a la venda la caixa John Lennon 40th Anniversary Vinyl Box Set, amb l'LP Imagine en vinil de 180 grams, un EP de vinil blanc amb 6 temes extrets de la caixa John Lennon Anthology i el pòster i les dues postals de l'edició original. La tirada als Estats Units ha estat de 5.000 exemplars i 500 al Regne Unit. Els temes inclosos a l'EP Imagine Sessions són els següents:
Side One
1- Baby Please Don't Go
2 - Imagine
3 - How Do You Sleep?
Side Two
1 - Jealous Guy
2 - Oh! My Love
3 - I Don't Wanna Be A Soldier.

 
Web Beatles Oficial


tornar