Nou llibre sobre
Stuart Sutcliffe

S'inclou una imaginària conversa entre l'Stu i el seu gran i íntim amic John Lennon -

Directe.cat 13/04/12

Coincidint amb el 50è aniversari de la mort de Stuart Sutcliffe (el 10 d'abril de 1962) es publica el llibre In Conversation With Stuart Sutcliffe. His Life, Work and Relevance.

El llibre ha tingut el vist-i-plau de la familia de l'anomenat cinquè beatle i inclou nombroses imatges inèdites tant de la seva obra artística com d'altres imatges. En destaquen algunes fotografies de l'Stu al seu estudi d'Hamburg, ciutat en la que va morir.

El llibre està pensat com a una exposició de l'obra artística d'Stuart Sutcliffe (que en el seu moment va ser molt valorada i que semblava indicar unes importants perspectives de futur) posades en relació (“in conversation”) amb les obres d'altres artistes actuals, que han contribuit també a aquest llibre. També s'inclou una imaginària conversa entre l'Stu i el seu gran i íntim amic John Lennon.

In Conversations With Stuart Sutcliffe s'ha posat a la venda de manera exclusiva durant dues setmanes per als membres del seu club oficial de fans (www.stuartsutcliffefanclub.com). Tot seguit es podrà adquirir a la botiga Amazon i a la cadena HMV.

In Conversation With Stuart Sutcliffe. His Life, Work and Relevance
ISBN 978-0-9572262-0-3
37,62 €

 
Web Beatles Oficial


tornar