McCartney,
al volant

El cantant travessa els EUA amb la seva nova nòvia en un tot terreny de 1989 - Helena López/Cristina Merino

El Periódico 07/08/08

Com si d'una bogeria d'amor adolescent es tractés, Paul McCartney i Nancy Shevell estan fent la mítica Ruta 66 en un tot terreny Ford Bronco del 1989. L'exbeatle, de 66 anys, i la seva nova nòvia, una rica hereva de 47, estan recorrent els Estats Units de costa a costa, seguint el cèlebre Carrer principal d'Amèrica, des de The Hamptons (Nova York) fins a Santa Monica, segons va informar ahir el diari britànic Daily Mirror.

Sembla que el cantant ha decidit llançar-se a l'aventura, gairebé cinc mesos després del seu mediàtic divorci de Heather Mills. I la salvatge experiència li prova la mar de bé. L'artista va ser sorprès dissabte en una gasolinera de Clear Lake Avenue, a Springfield (Illinois), i, lluny d'amagar-se, es va fotografiar somrient amb el grup de joves que li van demanar una foto. És més, va ser la seva milionària nòvia qui es va oferir a captar la instantània, que el propietari de la càmera, Josh Lowder, va cedir a EL PERIÓDICO.

La parella va començar l'aventura dijous a The Hamptons, on McCartney té residència, i dissabte ja havien recorregut 1.600 quilòmetres fins a Springfield, Illinois, on van ser descoberts al baixar del seu Ford Bronco, tot terreny que la parella va elegir per travessar els EUA de punta a punta perquè va ser on van ser enxampats besant-se al novembre.

 

"Ningú a la gasolinera va notar la seva presència", va dir C. J. Lowder, un dels protagonistes de la trobada a EL PERIÓDICO. Va explicar que va ser el seu germà Josh qui es va adonar de la presència del cantant britànic i li va dir: "Hey, Paul!", i aquest va respondre somrient: "¿Què passa?". "Amb aquell marcat accent anglès de seguida vaig saber que era ell", va explicar el jove.

Els joves, que en el moment de la trobada es dirigien a San Luis a un partit de beisbol, expliquen que McCartney els va explicar que ell i la seva nòvia també es dirigien a San Louis, "però no a veure el partit".

Al ser preguntat pel diari The State Journal-Register d'Illinois sobre si faria alguna cosa especial per recordar la cèlebre visita, el propietari de la gasolinera Circle K, escenari dels fets, feia broma: "No. No penjaré un paper al lavabo d'homes on es llegeixi 'Paul McCartney va ser aquí'". Segons el Daily Mirror, McCartney i Shevell van revelar només a un petit nombre d'amics la seva ruta exacta, i s'espera que dediquin el mes d'agost a complir-la. El tabloide també explica que la idea d'aquest salvatge viatge va ser de Nancy.

 
Web Beatles Oficial


tornar