Paul McCartney
ja té estrella de la fama

Ha estat l'últim dels Beatles a deixar la seva empremta després de Lennon, Harrison i Starr. -

ElPeriódico 11/02/12

El músic britànic Paul McCartney figura des de dijous passat al passeig de la Fama de Hollywood. La seva estrella està situada al costat de les de la resta dels membres de The Beatles, en els exteriors de l'edifici de la discogràfica Capitol Records. Era l'únic membre de la banda que faltava. El grup va rebre la distinció el 1998, més d'un quart de segle després de la seva separació. John Lennon i George Harrison van rebre l'estrella després de la seva mort. Ringo Starr havia estat l'últim en deixar la seva empremta al famós passeig el 2010.

"Mai vaig pensar que arribaria el dia en què tindria una estrella al passeig de la Fama. Sempre havia pensat que seria una cosa impossible. Però avui sóc aquí", va dir el músic i compositor de 69 anys, que diumenge actuarà en la cerimònia dels Grammy a l'Staples Center de Los Angeles. "No ho podria haver aconseguit sense tres nois, així que vull donar les gràcies a John (Lennon), George (Harrison) i Ringo (Starr)", va afegir.

El cantautor nord-americà Neil Young va anar a l'acte, al qual van assistir unes 2.000 persones, segons la Cambra de Comerç de Hollywood. Ringo Starr, en canvi, no hi va assistir perquè estava malalt.

Aquest no serà l'únic homenatge que l'espera a McCartney. Demà dissabte rebrà el premi Persona de l'Any, com a part dels actes previs a la cerimònia dels Grammy. L'entrega es realitzarà durant un sopar i concert benèfics que serviran per recaptar fons per a la Fundació MusiCares, creada per l'Acadèmia de la Música per assegurar el benestar dels artistes.

 
Web Beatles Oficial


tornar