Liam Gallagher portarà al cine
els últims anys dels Beatles

'THE LONGEST COCKTAIL PARTY'
• El cantant ha adquirit els drets del llibre escrit per DiLello
- EFE

El Periódico 08/05/10

Liam Gallagher, cantant del grup britànic Oasis, ha adquirit els drets del llibre The Longest Cocktail Party, escrit per Richard DiLello, per portar a la gran pantalla la història dels últims anys dels Beatles.

La pel·lícula, que s'ambientarà entre el 1967 i el 1970, narrarà l'atmosfera gairebé circense que regnava als estudis de la discogràfica Apple a la londinenca Savile Row, el carrer dels sastres a mida, segons ha publicat el Daily Mail.

El llibre de DiLello, publicat el 1972, explica detalls de les anades i vingudes dels quatre de Liverpool, les seves dones i nòvies i el núvol de "paràsits" que els envoltaven.

A la recerca d'un director
DiLello, que va treballar a l'oficina de premsa d'Apple, va escriure sobre els problemes personals i financers que van portar la banda a dissoldre's el 1970 i va recollir converses hilarants d'uns Beatles que consumien drogues de manera habitual.

Gallagher i els seus companys de la productora Revolution Film presentaran el projecte oficialment la setmana que ve al Festival de Cine de Cannes.

Encara estan buscant guionista i director per portar a terme l'adaptació cinematogràfica i només quan tinguin el guió, a finals d'aquest any, començarà a buscar els actors que encarnaran tant els quatre Beatles com els seus amics i familiars.

Aparicions
The Longest Cocktail Party inclourà a més anècdotes d'altres artistes d'Apple com Mary Hopkin, James Taylor, Doris Troy, Badfinger i Billy Preston.

També hi apareixerà la veterana actriu nord-americana Lauren Bacall, que en aquella època va visitar els estudis de la discogràfica amb els seus fills.

 
Web Beatles Oficial


tornar