McCartney: "Yoko Ono no va ser
culpable de la separació dels Beatles"

La culpa no va ser de la Yoko Ono, segons Paul McCartney -

Directe.cat 29/10/12

Paul McCartney ha concedit una entrevista d'una hora de durada al periodista David Frost per al canal en anglès de Al Jazeera, en la que afirma que Yoko Ono no va ser la culpable de la separació dels Beatles.

En l'entrevista Paul McCartney repassa alguns aspectes importants de la seva vida, com la mort de la seva mare i com aquest fet el va unir a John Lennon, que també havia quedat orfe de la seva mare. També parla dels seus casaments, especialment de la Linda i la seva actual dona; de la Heather Mills diu que no és un record agradable del qual en vulgui parlar.

Pel que fa als Beatles, Paul McCartney reconeix que “Imagine no exitiria sense la Yoko Ono, que no va ser la culpable de la separació dels Beatles. El grup ja s'estava fragmentant”. Alhora Sir Paul apunta directament al succesor de Brian Epstein, Allen Klein, com al persona responsable de la ruptura: va ser ell qui el va enfrontar a la resta dels Beatles.

Paul McCartney també diu a David Frost que es vol retirar aviat.

El veterà i prestgiós periodista ha elaborat una sèrie d'entrevistes per al canal en anglès d'Al Jazeera que es començaran a emetre a partir del dia 9 de novembre, inclosa la de Paul McCartney.El músic defensa la dona de John Lennon i diu que sense ella no hauria escrit 'Imagine' -

El Periódico 31/10/12

Paul McCartney ha assegurat que Yoko Ono no va ser la responsable de la separació de 'The Beatles', en una entrevista de televisió que va avançar diumenge el diari britànic 'The Observer'. "Ella certament no va trencar el grup. No crec que se la pugui culpar de res", afirma el cantant, de 70 anys, que va confirmar que John Lennon hauria deixat la banda de totes maneres.

En una entrevista d'una hora realitzada pel veterà periodista David Frost per al canal Al-Jazira en anglès que s'emetrà al novembre, McCartney assegura que Lennon mai hauria escrit 'Imagine' si no hagués estat per la influència de Yoko Ono. "Quan va aparèixer Yoko, part del seu atractiu va ser la seva part més avantguardista, la seva visió dels coses. Ella li va ensenyar una forma diferent de ser, que li resultava molt atractiva. Per això, era el moment de John per anar-se'n", assenyala el cantant.

Durant l'entrevista, McCartney parla, a més, de la pèrdua als 14 anys de la seva mare i la mort de la seva primera dona, Linda, i de la seva experiència com a pare i avi, que qualifica com "el més guai" que li ha passat.

El quartet de Liverpool, considerat una de les millors bandes de la història i que va gravar fa 50 anys el seu primer senzill, es va dissoldre el 1970 i els seus integrants van començar exitoses carreres en solitari.

 
Web Beatles Oficial


tornar