Exposició de fotografies inèdites
a Iruñea (Nafarroa)

35 fotografies, en color i blanc i negre, dels components dels Beatles -

Directe.cat 18/12/12

Pamplona s'afegeix als homenatges que recorden els 50 anys dels Beatles amb una exposició fotogràfica inèdita fora de Londres. L'Ajuntament de Pamplona mostra a la Sala Comte Rodezno 35 fotografies, en color i blanc i negre, dels components dels Beatles, imatges que pertanyen a l'agència internacional GettyImages.

Es tracta d'imatges que per primera vegada s'exposen fora de la capital britànica i que únicament es poden contemplar a la GettyGallery londinenca. La mostra estarà oberta al públic fins al diumenge 27 de gener, amb entrada gratuïta. L'exposició suposa un recorregut fotogràfic des del naixement del grup el 1962 fins a 1969, any en què van realitzar el seu últim directe al terrat de la seva discogràfica Apple Records. Precisament una imatge d'aquest moment forma també part de la mostra i per tant part de la història de la música.

En les fotografies es podrà veure també una altra cara dels components de The Beatles. Ringo Starr, George Harrison, Paul McCartney i John Lennon apareixen en algunes instantànies en concerts o en platós de televisió en països com els Estats Units o Suècia o rebent premis. Però en altres imatges, fora dels escenaris, mostren actituds relaxades i curioses, com per exemple amb un bany a les platges de Miami, prenent un cafè a Estocolm, jugant a les cartes, sent rebuts per una multitud a Londres o compartint Paul McCartney vagó de tren amb Mick Jagger.

A més de poder veure les fotografies i de recordar a una de les bandes més importants de la història de la música, els visitants de l'exposició podran adquirir una còpia de les fotografies exposades, impreses en fibra o resina del negatiu original i que Getty Images enviarà al seu domicili.

http://www.gettyimagesgallery.com/exhibitions/archive/the-beatles-exhibition.aspx 
Web Beatles Oficial


tornar