La nova cançó de Paul ataca
els que van criticar la seva dona
la mateixa Heather pot haver ajudat l'exBeatle a escriure el text de la cançó.agències
'El Periódico' 16/04/05

L'exbeatle Paul McCartney, de 62 anys, ha escrit una cançó en què ataca els que critiquen la seva dona, Heather Mills, de 37 anys, i l'acusen de voler només els diners.

Segons el diari Daily Mail, la mateixa Heather pot haver ajudat l'exBeatle a escriure el text de la cançó, titulada Hometown Papers (Premsa local), en què la parella es burla de la credulitat de la gent.

Paul estava furiós per tot el que es va dir de Heather i s'havia de venjar d'alguna manera, ha dit al Daily Mail una persona pròxima al cantant, que ha afegit que McCartney es refereix sobretot als diaris sensacionalistes perquè la premsa nord-americana li mostra respecte.

 

"Paul ha escrit la cançó per al seu nou àlbum, titulat provisionalment Timelines i que sortirà a la venda el 20 d'agost, però no sap si incloure-la finalment perquè és conscient que irritarà algunes persones", ha dit la font.

També ha escrit una cançó titulada Bushie-Tushie Jelly Jam, en què ataca el president dels Estats Units, George W. Bush, per no firmar el tractat de prohibició de les mines antipersones.

Paul McCartney va contraure matrimoni el juny del 2002 en segones núpcies amb l'exmodel Heather Mills, que havia perdut anteriorment una cama en un accident de trànsit.

La parella té una filla de 18 mesos i hi ha rumors que Heather Mills torna a estar embarassada.

Web Beatles Oficial


tornar