Resposta del Sr. Forradellas de l'ajuntament de Barcelona ('D.' St. A.)
 

A l'atenció del Sr. Xavier Gómez Ribera

Efectivament, coneixia el que va passar el matí del dia 17 de novembre a la Pl/ Orfila.

Pel que se m'ha explicat, i el que jo mateix vaig poder veure, es va crear un clima de tensió, on diverses persones hi van intervenir, tot plegat amb un resultat força lamentable.

Després dels diversos posicionaments produïts posteriorment (vegi's Cap a Peus núm. 502 ) pensava que l'episodi que, fins i tot ha provocat una dimissió en una entitat veïnal, es tancava amb la voluntat de tots que no es repetís.

Pel que fa a l'actitud del Sr. Joan Pallarés Personat, he preguntat a ell mateix sobre el que vostè diu en el seu "email". La versió que em dóna no coincideix amb la seva.

Com acostuma a passar quan es produeixen episodis de tensió, esbrinar a posteriori les paraules i expressions utilitzades és força difícil.

Hem de fer possible, i espero sigui la voluntat de tothom, que els debats i les discrepàncies no signifiquin insults i amenaces de cap tipus.

En qualsevol cas, aquest és el criteri amb el qual treballem i treballarem al Consell de districte de Sant Andreu.

Cordialment,

Eugeni Forradellas i Bombardó


Barcelona, 25 de gener 2006

De: Leonor_Garcia_Toscano@mail.bcn.es

2on. correu-e de xagori al Sr. Forradellas
 

Sra. Garcia,

Gràcies per respondre el meu correu-e del passat 12 de desembre del passat any, en nom del Sr. Forradellas. Potser serà vostè tan amable de fer-li arribar a ell el meu reconeixament.

Si és posible, digui-li també que si el Sr. Pallarès nega que em va insultar greument i que això, juntament amb l'actuació rebutjable dels que van posar en perill la integritat física dels activistes, va ser el que va generar el clima de tensió que esmenta, només fa que demostrar que a més a més de ser un indigne Conseller de Cultura, és també un mentider.

Tal i com van anar els fets segons els diversos comunicats, intervencions al Fòrum de Sant Andreu de Palomar de la WEB STAP i correus-e, està públicament exposat a la Web del Poble de Sant Andreu de Palomar, on s'exposarà també la seva amable resposta i aquest correu-e meu, per tal de que els andreuencs i les andreuenques, la Gent de Sant Andreu de Palomar, puguin conèixer els fets i les diverses reaccions.

Rebi la meva salutació cordial.


Xavier Gómez Ribera
xagoriSant Andreu de Palomar, 27 de gener 2006