Correu-e de xagori a 'Sant Andreu de Cap a Peus'
 

Amics,

Oi que em publicareu el següent?:


Violències, insults i maneres de fer

Deu ser casualitat que de dos membres de la Comissió de Festes de StAP que eren presents als 'incidents del passat dia 27 de novembre', amb els que vaig parlar i, com a molt segons es miri, discutir, arribés a la conclusió tota la Comissió de Festes que jo els havia agredit física i verbalment. Els que hi eren presents menteixen i la resta manipulen.

Menteixen els que hi eren presents perquè no vaig cometre cap, cap, acte d'agressió ni verbal ni, molt menys, física, ni contra ells ni contra ningú dels presents a la plaça Orfila en aquell moment. I manipulen la resta de la Comissió de Festes, perquè el dimarts 29 de novembre vaig acompanyar a Carles Blanch als locals de la Comissió de Festes per a que ell pogués disculpar-se de la seva actuació, de la qual estava penedit fins al punt de dimitir honorablement del seu càrrec de president d'una associació de veïns andreuenca, i mentre ell al llarg de mitja hora va demanar disculpes a Xavier Pons, jo mateix vaig estar donant la meva versió del que va passar a altres membres de la Comissió de Festes presents en aquell moment. Res d'això diuen en el seu comunicat.

El que va passar va ser que, irritats com la majoria dels presents per l'actuació dels individuus que van posar en perill la integritat física de dos activistes que van despenjar-se rappelant amb una pancarta del terrat de l'edifici de l'Ajuntament de Sant Andreu de Palomar, vàrem increpar-los i seguidament el conseller de cultura del 'Districte', Sr. Joan Pallarès, va fer el mateix amb mi, però dient-me "-Fill de puta!!". Res d'això diuen en el seu comunicat.

Que després en Carles s'excités en excés, entre una cosa i l'altra, i se li escapés una guitza, va estar malament i ho va 'pagar' demanant perdó i dimitint del seu càrrec.

Criminalitzar el Grup Sant Andreu Per Les Casernes per aquests fets, denota una clara connivència amb les autoritats municipals, de la mateixa manera que l'actuació, penosa des del meu punt de vista, de la junta de l'Associació de Veïns de StAP, a l'intentar rebentar aquest moviment veïnal que els feia nosa i insistir-hi, sense que hi vingués a conte, amb la nota que va sortir després de l'escrit de la Comissió de Festes al CaP del mes de desembre'05.

El temps deixa sempre les coses al seu lloc i a un poble com el nostre això és inevitable. Qui pugui afirmar que m'ha vist mai algun acte de violència, no d'agressivitat que és una altra cosa ben diferent, de violència, i pugui demostrar-ho (que no podrà), si us plau, que ho faci saber.


Xavier Gómez Ribera (xagori)

Sant Andreu de Palomar, 12 de gener de 2006Gràcies per endavant i felicitats per la Capapeus TV.


xagori


Sant Andreu de Palomar, 12 de gener 2006

Resposta del Cap a Peus
 

Xagori, sóc el Genís. La teva carta ens va arribar just el dia després de junta, i igual que el manifest al qual respon, la junta havíem quedat que s'havia d'aprovar si es publicava cap cosa sobre aquest tema en una junta. Ho dic perquè no crec que siguem a temps de que surti en aquest capapeus, la qual cosa no vol dir que no la publiquem. Ja et diré el què.

Sant Andreu de Palomar, 13 de gener 2006

 

2on. correu-e de xagori a 'StA de Cap a Peus'
 

Genís,

Ets tu qui m'ho diu i a tu et crec, però ja té bemols, eh? quina casualitat, oi? Surt al desembre la bestiesa aquella de la Comi i al gener no puc exercir el meu dret a que es publiqui la meva versió... potser al febrer...

Preferiria que es publiqués al gener, francament.

Això de CapapeusTV és la inocentada d'enguany?

Fa dies que no coincidim, eh?


xagori


Sant Andreu de Palomar, 14 de gener 2006