Resposta del Sr. Rosselló d'Esquerra Republicana de Catalunya a StAP
 

Senyor Gómez,

en primer lloc vull agrair-li que s'hagi posat en contacte amb nosaltres per fer-nos arribar la seva preocupació per l'incident ocorregut el primer diumenge de Festa Major.

Com vostè bé apunta, tinc coneixement dels fets esdevinguts el passat 27 de novembre des de diverses òptiques (no solament la que m'ha relatat el senyor Pallarès) i com acostuma a passar en aquests casos, (em) resulta impossible saber el desenvolupament exacte dels fets. En cap moment estic insinuant que algú menteixi, sinó que simplement cadascú interpreta el que succeeix des de la pròpia subjectivitat i posa èmfasi en uns o altres fets.

En tot cas, si vostè considera que cap de les paraules o accions dutes a terme per cap membre de la Federació Comarcal d'Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Andreu ha estat ofensiva vers la seva persona, li demano disculpes en nom del meu Partit.

Acabo aquesta resposta amb la mateixa voluntat amb què vostè s'expressa en un moment del seu missatge, la de col·laborar amb tot el veïnat per fer que els nostres conciutadans puguin viure cada dia una mica millor.

Atentament,

Carles de Rosselló
President d'ERC Sant Andreu

Sant Andreu de Palomar, 15 de desembre 2005