Comunicat de Carles Blanch
a la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar

 

A la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar

Rectifico i demano disculpes pels meus actes del dia 27 de novembre 2005, en els que us vareu veure involucrats membres de la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar i el Sr. Pallarès, conseller de cultura.

Vaig insultar i també vaig provocar una situació tensa al fer veure que m'havien colpejat.

És el primer cop que em veig en l'obligació moral d'escriure un comunicat de disculpes i, posant-me en el lloc dels ofesos, entenc que això potser no els sigui suficient i per aquest motiu em poso a la seva disposició per a fer públiques les meves disculpes, en el moment i lloc que em proposin.

Sense que serveixi de justificació, voldria explicar que portat per la tensió del moment, en veure que la companya que portava a terme l'acció de despenjar una pancarta de l'edifici de l'Ajuntament de Sant Andreu de Palomar, baixant-la en ràppel, patia un perillós balanceig quan des del terrat intentaven prendre-li de les mans i confós a l'observar que algú, a qui no vaig identificar llavors, tenia les mans sobre un altre company que havia estat insultat, vaig perdre els nervis i ho vaig fer pagar amb el primer polític i els seus acompanyants que vaig veure i que vaig relacionar amb qui va donar l'ordre de prendre la pancarta abans de que els que estaven penjats toquessin terra.

Per a acabar, considero que la meva acció no és pròpia d'un president d'una entitat veïnal i, per això, he posat el meu càrrec a disposició de l'assemblea anual de socis d'avui, fet del que us faig partíceps per a que pogueu comprovar el meu compromís més sincer, que ja us vaig avançar el dimarts dia 29 en la visita que us vaig fer als vostres locals, de l'error que vaig cometre.

Això no obstant, no entenc el to ni l'acritud del vostre comunicat, posterior a la meva visita de disculpes.

Amicalment,


Carles Blanch

Sant Andreu de Palomar, 1 de desembre 2005