TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 776
del dijous dia 20/05/2004

.. A Cal Peris el David parla del negoci de menjars preparats amb la Núria i la Blanca que estan assegudes a una de les taules. Vol sortir a celebrar-ho i sembla que vol enredar a la Núria, però la pianista s'excusa.
Bo i soles les noies parlen de la soledat després d'acabar una relació i la Blanca s'ofereix a sortir amb la Núria.
Truquen al mòbil de la farmacèutica, és el Joaquim, l'amic que fa temps va adoptar un nen etíop i queden per a després per a que el Fede els conegui. La Núria dubte que estigui convençut i la Blanca no sap negar-ho amb convicció.

A la barra la Cecília està acordant amb els Peris, pare i fill, fer un sopar aquesta nit amb el grup de teatre. El Peris no veu clar això de sopar tots, vol enllestir-ho en cinc minuts, però la directora amateur creu que serà millor xerrar amb calma, estrenaran, teòricament, l'11 de juliol, la baixa de l'Alfons, la incorporació del Paco, el malestar del Rafa...

A la plaça la Lola, la Isabeleta el Rafa i el Francisco parlen del mateix. El Rafa està ressentit amb la Cecília i posa com exemple la falta d'olfacte amb el Cisco que ha esdevingut una estrella. Volen que l'actor consagrat assisteixi també al sopar.

Arriben a la parada de fruits secs la Dolors, eufòrica, i la Clara-caradepal que compra mel per a portar-li a la Eva. La Dolors aprofitarà per a fer-li arròs amb llet a l'Elisseu per dinar. Està enamoradíssima i contenta.

El Gus, al seu pis, no vol que la Mar el deixi sol, preten que truqui a la perruqeria dient que ell està mols malalt. De fet més tard ha de venir-lo a visitar un metge amic de la noia.

Qui està visitant-se és el Víctor a ca la Núria. Estan estirats al sofà i ella l'acarona, el petoneja, el mira de comprometre... i sona el mòbil, és l'Assun i el titabrava queda amb ella i marxa en mig de les protestes de la Núria, que queda sola i abatuda.

A La Fusteria hi són el Fede, la Blanca, el Joaquim i el seu fill etíop, que resulta ser un neguit, no para quiet i al Fede cada vegada més li augmenta el canguel·li. El Joaquim el té sol perquè abans de l'adopció es va separar de la Gina i el Fede mira de trobar-hi pegues.
El Jacob està mentre tant donant la llauna al Rai. Es treu una wamba i la fot a sobre el taulell. El Joaquim els explica el que li va costar que s'acostumés a anar calçat i reprèn el xaval.
El Fede segueix buscant-hi complicacions i el Joaquim les hi va rebatent "- ...ell també t'ha d'adoptar, t'ha d'acceptar com a pare".
El Jacob segueix fent de les seves i quan el Joaquim li diu que el Fede el renyarà, el nano es passa, mirant-se el fotògraf, la mà pel coll d'esquerra a dreta i el deixa ben acollonit. El Joaquim explica que al seu poble això és com fer botifarra.

Al plató estan acabant de maquillar al Cisco per al seu petit paper. Ell assaja "- Ho sento, això no ho puc fer, és il·legal... adéu!", quan arriba la secretària-manipuladora i l'acomiada, el director ha decidit prescindir de l'escena li diu.
El pobre Cisco es queda de pedra. Protesta, però com si res, li pagaran els mil €uros i al carrer, ja el trucaran algun dia. "- Eudald!" li crida la estúpida i el Cisco es treu la perruca i la llença damun la taula.

 

El metge li està explorant les orelles al Gus, hi té taps. El Gus explica que les veus i cruixits que sent no poden ser d'això. El metge segueix amb explicacins somàtiques i, davant l'alteració del músic, promet no dir-li res a la Mar, però...

L'Elisseu menja com un porquet l'arròs amb llet de la Dolors. Ella vol anar al teatre al vespre, però ell ha quedat amb els amics perquè hi ha partit. La Dolors els convida a veure'l des d'allà mateix, ja que al bar habitual no hi ha gaire bon rotllo. Insisteix.

El Paco està parlant per telèfon, amb el Serrat diu, quan arriba esperitat el Gus, li talla la comunicació i, esverat, li diu que el metge li ha dit que vagi al psiquiatre.
El Paco s'ho pren amb calma i el músic que està fotudíssim, vol ajuda. El Paco se'l treu de sobre i li diu que "- Si al psiquatre te'l mires així, segur que et dirà que estàs sonat". El Gus està fet pols.

A una taula hi ha el Víctor i l'Assun que li comunica que s'ha fet treure el diu i que, si ell vol, es quedarà prenyada, que ja és hora. El Víctor assenteix.

A la farmàcia el Fede remuga de la perla de nano que li ha trencat dos gots i la Blanca el va mirant de convencer que no n'hi ha per tant. El Fede acaba dient-li que no vol adoptar-ne un, li fa por. La farmacèutica insisteix i ell es resisteix. No acaba de quedar aclarit.

L'Elisseu i quatre més estan al sofà de ca la Clara seguint el partit. Un, l'entrenador del Huari a la Unió Esportiva Sant Andreu, li demana a la Dolors més cerveses.
La dona està encantada, també segueix les jugades, els hi discuteix un fora de joc i opina sobre les jugades, deixant-los acollonits a tots cinc.
L'Elisseu se li acosta i li proposa d'anar a viure junts. "- Depèn... si marquen gol sí", diu i "- Gooool !!!!" criden els convidats, així que ella, amb un petonet als llavis, accepta.

A Cal Peris el grup d'actors afeccionas esperen al Cisco. El Paco opina que deu estar en una festa privada amb els de la pel·lícula. El Rafa intenta atacar a la Cecília, però no acaba d'atrevir-se a la que ella li planta cara.
I arriba el Francisco, amb una cara que li arriba a terra. Els hi confessa que és un mal actor, que el van acomiadar per això de la tele i que la pel·lícula ha sigut una farsa, el mateix que el rotllet amb la Gimpera. Els deixa a tots clavats a les cadires.

Obren la porta del pis, a les fosques, de la Núria. És el Víctor. Ella surt a rebre'l en calcetes i una brusa-pijama sexi, li retreu que no l'hagi trucat.
Llavors ell li explica que l'Assun li ha demant de tenir un fill i que ell ha acceptat.
La Núria s'emprenya, li crida, l'insulta... fins que ell li canta la canya i descordant-li la brusa sense miraments, li deixa clar què és el que ella vol i ho remata abaixant-se els pantalons i agenollant-la en front del seu objecte de desig. L'últim fotograma és la cara de plaer del xicot.








Gòmix

Setmana 156
Capítol 773 · Capítol 774 · Capítol 775 · Capítol 777 ·



Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici