TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 777
del divendres dia 21/05/2004

.. A la parada, Pilar demana informació sobre el Chapas a la policia i després l'explica al Rafa que quan el noi declari el deixaran anar.
La Blanca s'acosta per comprar. Per darrere passen el Narcís i la seva avia, i la Pilar li pregunta a la farmacèutica pel que opina sobre l'assumpte de la Teresa. La Blanca està en contra del que la dona va fer i diu que tant de bo la llei s'encarregui de fer justícia.
Aquest comentari l'escolta el Narcís que està on la Lola i li comenta a la Teresa que s'apropa a la Blanca i li planta cara. La farmacèutica torna a dir el que opina i la Teresa li diu que és encara massa jove, i que espera que mai es trobi en una situació com la d'ella.

Paco acompanya a l'Alba i fa plans amb ella per passar tot el dia, però de sobte, veu al Pacheco que surt d'un cotxe i el Paco s'inventa una excusa per fotre el camp i deixar a l'Alba en bones mans.

Pilar i Kanahm esperen al Chapas a la sortida de la comissaria. El pakistanès intenta fer servir la força perquè l'altre parli, i ho acaba aconseguint. El Chapas els explica que la medalla li va donar el Tariq.

Pere parla amb la Montse i la Teresa que l'expliquen el succés del mercat. A l'advocat li sembla bé que es parli de l'assumpte perquè pot sensibilitzar al jutge. Clar que potser caldrien més opinions favorables i no com l'article que va sortir al diari. Al Pere també li sembla bé que la Teresa rebutgés parlar amb l'Assun. Però ella només sent no tenir a l'Alfons al seu costat i l'únic que vol és que la deixin tranquil·la.

En Pacheco es presenta a la pensió per parlar amb el Paco al qui amenaça posant-li una pistola als ous, sabent que es va xivar a la policia l'altre dia. Si dilluns no paga el que li deu, buscarà a la seva família i pagaran per ell, començant per l'Alba.

Kanahm i Pilar troben al Tariq tot i que en un principi intenta fugir. Exaltat, el Kanahm comença a donar-li cops de puny a l'altre perquè parli i digui on es troba el seu germà.
Pilar posa pau entre els dos i li torna a preguntar que si sap què va passar amb el Iassir. I contesta que és mort.

La Teresa, la Montse i l'Ivan es miren el reportatge que ha fet l'Assun sobre l'assistència al suïcidi. Posa al reportatge uns quants exemples, entre ells el de la Teresa amb l'Alfons.

El Narcís s'ho mira amb la Neus però no està massa d'acord en què la seva àvia surti a la tele per això perquè sap que la gent és dolenta i no vol que a la seva iaia li passi res. Neus intenta animar-lo dient que el seu pare és un advocat 'estupendo' i que no la deixarà anar a presó.

Un cop acabat el reportatge, la Teresa opina que no ha estat malament però que se li feia estrany escoltar el nom de l'Alfons, era com si parlessin d'un altre.

A Cal Peris, s'ha reunit el grup de teatre per assajar. Primer parlen del Francisco perquè ningú ha sabut res d'ell i fins i tot la Lola comenta que no ha pogut trucar-lo encara que ella volia fer-ho.
Un cop petada la xerrada, la Cecília proposa començar amb una escena on surten ella i el Paco. El text fa referència a com el personatge femení refusa al del Paco perquè és un mentider i un traïdor entre d'altres coses.
Però el Paco, fa seves les dures paraules recitades per la Cecília i ha de sortir del bar amb els ulls plens de llàgrimes.
La perruquera el segueix i al carrer el Paco li confessa a la seva ex que tot el que l'ha dit és veritat, i que està ficat en un merder. Paco l'explica que deu 15 milions i que si no paga, ho pagarà car. Cecília li proposa que marxi a Costa Rica o a on sigui, però llavors Paco li diu molt enfonsat, que si no paga, aniran a pels seus familiars, començant per l'Alba.
Cecília li dóna una bufetada i es compromet a ajudar-lo a pagar traient els diners del banc demanant un crèdit. Però amb una condició, que després foti el camp per sempre i que no torni mai més. Paco accepta.

La Roser arriba de la feina a casa i es troba a la Pilar plorant... No triga e dir-li que el Iassir és mort. Roser s'amoïna per la seva germana que explica el que el Tariq els va dir hores abans. Iassir treballava en aquella construcció i va caure. A conseqüència del cop, va morir. Després, Tariq va ajudar a l'encarregat a endur-se'l a algun lloc per soterrar-lo, mentre que ell es quedava amb els diners i la medalla.
Roser no s'ho pot creure... però li diu a la Pilar que almenys ara ja podrà descansar. Pilar però no descansarà fins que no enterri com cal al Iassir i faci pagar als responsables de la seva mort. I també està amoïnada pel Kanahm que no ha plorat per la mort del seu germà.

Abans d'anar a dormir tothom, sona el telèfon a casa de la Montse. La Teresa respon i algú demana per ella. Quan li confirma que és ella, li diu una veu anònima que és una assassina..., i penja.
Perplexa, li diu a la seva filla i a l'Ivan que no pot fer una altra cosa que emprenyar-se...., però la cara de la Teresa reflexa por.






Channing

Setmana 156
Capítol 773 · Capítol 774 · Capítol 775 · Capítol 776 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici