TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 773
del dilluns dia 17/05/2004

.. Pis Pilar.- Amb la medalla a la mÓ, la Pilar li diu a en Ciscu i en Kanam que s'ha de buscar la noia que venia les joies. La dona decideix que es passarÓ el dia a Cal Peris per si torna.

Pis Clara.- Davant la Pauqita i la Clara, la Marta anuncia la seva bona nova a la N˙ria i, de passada, li demana que l'acompanyi al gine.
Quan les noies marxen, la Paqui li diu a la Clara que en Manel va ser un nen maltractat.

Pis Gus.- En Gus surt de l'habitaciˇ fet un cromo (com Ús habitual) disposat a esmorzar. En un moment de "despiste", en Manu es beu el got de taronjada que en Gus s'ha posat i quan aquest va per agafar-lo i veu que estÓ buit i que, a sobre, s'ha mogut de lloc, s'espanta i li entra la paranoia fantasmal.

Pensiˇ.- La Remei i en Paco es decideixen a muntar una negoci per a gent sense parella. AixÝ d'entrada la Remei hi posarÓ 3.000Ç d'un suposat ordinador i en Paco hi posarÓ la barra.

En Rafa i la Isabeleta tornen a estar junts i ell li pregunta on prefereix anar a viure: a casa dels teus pares o a casa dels meus?. La Isabeleta, per˛, estÓ emmurriada perquŔ en Rafa ha comprat una joia que era de la Pilar i que mai ha passat per una joieria de deb˛.

Bar Peris.- La Pilar Ús allÓ muntant guÓrdia. Arriba en Ciscu i en Kanam i decideixen sortir tots tres junts a buscar la noia xinesa. Primer, per˛, la Pilar diu a en Peris que vigili si veu la noia.

Cal Ginec˛leg.- La Marta s'estira i li fan l'eco. TÚ la N˙ria al costat i les dues flipen quan veuen la criatureta i quan li senten el cor.

Pensiˇ.- La Paquita es queda bocabadada que la Remei hagi caigut en el parany de deixar-li 3.000Ç a en Paco i la Remei, desconcertada perquŔ estÓ convenšuda que ha muntat un negoci amb un amic, acaba veient clar que la Paqui tÚ raˇ.
Truquen a la porta, Ús un ram de roses per la Paquita i no tÚ cap intenciˇ de dir-li a la Remei de part de qui Ús.

Pis Gus.- En Gus prova de treballar amb l'ordinador per˛ cada cop sent mÚs sorolls. Quan ja no pot mÚs, s'aixeca d'una revolada i se'n va corrent cap a la porta, moment en que truquen el timbre i es clava l'espant de la seva vida. ╔s en Paco.


El noi li diu lo dels sorolls per˛ en Paco se'n fot i li explica els seus problemes: ha perdut els 3.000Ç de la Remei jugant a p˛ker i necessita que en Gus li clavi un cop de puny i aixÝ poder dir-li a la noia que l'han atracat. En Gus s'hi nega i aleshores en Paco comenša a burxar-lo malparlant de la Mar fins que aconsegueix el que havia vingut a buscar: un llavi partit per ensenyar a la Remei.

Plaša.- La Isabeleta estÓ cobrint el lloc d'en Rafa a la parada de la Pilar, cosa que la Lola li recrimina, emprenyada. Aleshores arriba ell, li porta un estoig i, a dins, una medalla de joieria de deb˛. La noia estÓ tan contenta que diu que aniran a viure a casa dels pares d'ell.
Aleshores truca en Peris: la noia xinesa Ús al bar i en Rafa torna a marxar.

Pelu.- En Gus entra com si l'empaitessin tots els fantasmes del mˇn. Se'n va de pet a la Mar i li diu que plegui per˛ la noia, sorpresa, li diu que no pot pas fer-ho. Aleshores en Gus decideix que acabarÓ de passar la tarda allÓ, a la pelu, llegint unes revistes. No cal dir que el personal es queda flipant.

Pensiˇ.- El llavi partit d'en Paco no convenš a la Remei que s'enfila i s'enfila fins a amenašar-lo que li torni els calÚs perquŔ a ella encara no l'ha vist ben emprenyada.

En un racˇ, la Marta diu a la N˙ria que s'ha quedat de cuadros quan l'ha vist plorar durant l'ecografia. La N˙ria li diu que pensava en en Marcel, a ell li hauria agradat tenir fills.

Pis Ripoll.- La Paquita li diu a en Manel que no li envi´ mÚs flors. Que ella el vol ajudar i que ho farÓ per˛ res de tornar a estar junts. En Manel ho accepta, capcot.

Bar Peris.- La pobra xinesa Ús allÓ, estirada per totes bandes per la Pilar, en Kanam, en Rafa i en Ciscu. Diu que no sap res de res per˛ quan veu que no la deixaran marxar, diu un nom i fuig.
En Kanam es queda sec: ara sap segur que en Iassir Ús mort.

tplana

Setmana 156
Capítol 774 · Capítol 775 · Capítol 776 · Capítol 777 ·


Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina ResumsL'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici