TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 773
del dilluns dia 17/05/2004

.. Pis Pilar.- Amb la medalla a la mà, la Pilar li diu a en Ciscu i en Kanam que s'ha de buscar la noia que venia les joies. La dona decideix que es passarà el dia a Cal Peris per si torna.

Pis Clara.- Davant la Pauqita i la Clara, la Marta anuncia la seva bona nova a la Núria i, de passada, li demana que l'acompanyi al gine.
Quan les noies marxen, la Paqui li diu a la Clara que en Manel va ser un nen maltractat.

Pis Gus.- En Gus surt de l'habitació fet un cromo (com és habitual) disposat a esmorzar. En un moment de "despiste", en Manu es beu el got de taronjada que en Gus s'ha posat i quan aquest va per agafar-lo i veu que està buit i que, a sobre, s'ha mogut de lloc, s'espanta i li entra la paranoia fantasmal.

Pensió.- La Remei i en Paco es decideixen a muntar una negoci per a gent sense parella. Així d'entrada la Remei hi posarà 3.000€ d'un suposat ordinador i en Paco hi posarà la barra.

En Rafa i la Isabeleta tornen a estar junts i ell li pregunta on prefereix anar a viure: a casa dels teus pares o a casa dels meus?. La Isabeleta, però, està emmurriada perquè en Rafa ha comprat una joia que era de la Pilar i que mai ha passat per una joieria de debò.

Bar Peris.- La Pilar és allà muntant guàrdia. Arriba en Ciscu i en Kanam i decideixen sortir tots tres junts a buscar la noia xinesa. Primer, però, la Pilar diu a en Peris que vigili si veu la noia.

Cal Ginecòleg.- La Marta s'estira i li fan l'eco. Té la Núria al costat i les dues flipen quan veuen la criatureta i quan li senten el cor.

Pensió.- La Paquita es queda bocabadada que la Remei hagi caigut en el parany de deixar-li 3.000€ a en Paco i la Remei, desconcertada perquè està convençuda que ha muntat un negoci amb un amic, acaba veient clar que la Paqui té raó.
Truquen a la porta, és un ram de roses per la Paquita i no té cap intenció de dir-li a la Remei de part de qui és.

Pis Gus.- En Gus prova de treballar amb l'ordinador però cada cop sent més sorolls. Quan ja no pot més, s'aixeca d'una revolada i se'n va corrent cap a la porta, moment en que truquen el timbre i es clava l'espant de la seva vida. És en Paco.


El noi li diu lo dels sorolls però en Paco se'n fot i li explica els seus problemes: ha perdut els 3.000€ de la Remei jugant a pòker i necessita que en Gus li clavi un cop de puny i així poder dir-li a la noia que l'han atracat. En Gus s'hi nega i aleshores en Paco comença a burxar-lo malparlant de la Mar fins que aconsegueix el que havia vingut a buscar: un llavi partit per ensenyar a la Remei.

Plaça.- La Isabeleta està cobrint el lloc d'en Rafa a la parada de la Pilar, cosa que la Lola li recrimina, emprenyada. Aleshores arriba ell, li porta un estoig i, a dins, una medalla de joieria de debò. La noia està tan contenta que diu que aniran a viure a casa dels pares d'ell.
Aleshores truca en Peris: la noia xinesa és al bar i en Rafa torna a marxar.

Pelu.- En Gus entra com si l'empaitessin tots els fantasmes del món. Se'n va de pet a la Mar i li diu que plegui però la noia, sorpresa, li diu que no pot pas fer-ho. Aleshores en Gus decideix que acabarà de passar la tarda allà, a la pelu, llegint unes revistes. No cal dir que el personal es queda flipant.

Pensió.- El llavi partit d'en Paco no convenç a la Remei que s'enfila i s'enfila fins a amenaçar-lo que li torni els calés perquè a ella encara no l'ha vist ben emprenyada.

En un racó, la Marta diu a la Núria que s'ha quedat de cuadros quan l'ha vist plorar durant l'ecografia. La Núria li diu que pensava en en Marcel, a ell li hauria agradat tenir fills.

Pis Ripoll.- La Paquita li diu a en Manel que no li enviï més flors. Que ella el vol ajudar i que ho farà però res de tornar a estar junts. En Manel ho accepta, capcot.

Bar Peris.- La pobra xinesa és allà, estirada per totes bandes per la Pilar, en Kanam, en Rafa i en Ciscu. Diu que no sap res de res però quan veu que no la deixaran marxar, diu un nom i fuig.
En Kanam es queda sec: ara sap segur que en Iassir és mort.









tplana

Setmana 156
Capítol 774 · Capítol 775 · Capítol 776 · Capítol 777 ·


Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici