TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 775
del dimecres dia 19/05/2004

.. El Manel, concentrat a la feina de la fusteria, rep la trucada de l'assistenta; a la tarda ha d'anar a veure la Paula.

El Manu consulta les ofertes de feina al diari, però la K el vol convèncer per què es dediqui a buscar la feina com a músic tocant pels bars; el noi no ho té clar, diu a la K que ella també escriu, i no s'hi dedica pas. La noia, doncs, s'ho pren com un repte, i es compromet a fer-ho si ell li fa cas.
Es posen a la feina, el primer que hauran de fer serà gravar una maqueta, amb l'ajuda del Gus.

El David està ben enfeinat a la cuina de Cal Peris amb la comanda urgent de la Sílvia. El Peris ja n'està una mica fart, de tenir-ho tot empantanegat, i recomana als nois que reclamin un plus per la urgència i la feinada.
La Montse no ho veu amb bons ulls, tot això; s'estimaria més que el seu fill acabés la carrera amb tranquil·litat, i busqués una feina segura.

El Ciscu i la Ceci llegeixen amb atenció un article del diari, que tapen ràpidament quan la Montse s'hi acosta; però la noia se n'adona, i finalment veu de què es tracta: un article sobre el suïcidi assistit, referit directament al cas de la Teresa i l'Alfons.
Quan la Montse marxa, s'obre un debat interessant entre la parella de lectors; al Ciscu no li sembla bé el que ha fet la Teresa, creu que hauria d'haver motivat prou a l'Alfons com per què li marxessin del cap les ganes de morir. La Ceci s'exclama; sembla mentida que un home d'esquerres com ell pensi així!

El Paco s'acosta a la barra de La Fusteria i demana un whisky. De sobte, una veu per darrera seu li fa canviar la cara completament; el Pacheco li reclama el deute.
Per aturar la tempesta, el Paco assegura que acomplirà el pacte.

La Paquita revisa factures a la pensió quan la Remei l'avisa que ha vingut el Manel. L'home està espantat per la visita que té amb la Paula, i li demana d'acompanyar-lo.
Però la Paquita ho té molt clar; és un assumpte que han de resoldre només ells dos, pare i filla.

La Montse arriba a casa, i se n'adona que la Teresa ja ha llegit el diari; se li acumulen els problemes i les preocupacions. Però la Teresa no està pas preocupada; li fa ràbia que se'n parli d'ella, però no s'hi pot fer res.

L'Ivan tanca el tracte amb la Sílvia, fins i tot la noia li anuncia que els donarà una altra feina per la presentació d'una nova sèrie.
El noi, seguint amb el seu estil d'empresari agressiu, presenta una factura molt més elevada, tenint en compte les recomanacions del Peris. La Sílvia s'exclama, ho troba exagerat.

Al Manel se li fa una muntanya haver-se d'enfrontar cara a cara amb la seva filla, després del paper que ha fet; en un exercici de reflexió, entra a la cambra de la Paula, contempla els seus ninos, i s'abraça a l'osset de la nena, com volent agafar així la seva filla.

El David i la Marta ja pensen si l'Ivan haurà cobrat ja, quan arriba el jove empresari amb els diners frescos; els nois ja volen començar a buscar local.

El Paco s'acosta al Fede i la Blanca, buscant una sortida als seus problemes. Amb l'excusa que ha d'anar a veure un amic, demana el cotxe al seu fill, però els nois ja el tenen ben clitxat, i el deixen amb un pam de nas.
El cervell del Paco, però, treballa ben ràpid; l'home truca primer per assegurar-se que el Pacheco té partida aquesta nit, i acte seguit, truca a la policia per denunciar-ho; petit problema: ha de donar el seu nom. Però és clar, això per a ell no és res: el seu nom? "Mariano Pineda"; original.

L'Assun ha anat a veure la Montse i la Teresa pel tema de l'article; li sap greu, i li agradaria tractar el tema més en profunditat, tenint en compte el punt de vista de la Teresa. Però la dona no accepta. No vol que el fet d'haver ajudat l'Alfons a morir dignament es converteixi en una bandera.

El Manu ha fet cas a la K, i ho ha aconseguit; això si, fent duet amb la K.
La Paquita truca el noi per parlar amb ell sobre els neguits del seu pare per acostar-se a la Paula; però el Manu no en vol saber res; per ell, com si el seu pare salta d'un pont i es tira al tren.

Finalment, el Manel va a la cita; espera la Paula al parc. La noia no està gaire receptiva, li retreu que l'altre dia no l'anés a veure; quan el Manel comença a dir-li que tenia ganes de veure-la i es preocupa per ella, dient-li que aviat podrà tornar a casa, la nena li deixa ben clar: no vol tornar amb ell. Anirà amb el seu germà. I marxa.
El Manel es queda ben sol.




Baulena

Setmana 156
Capítol 773 · Capítol 774 · Capítol 776 · Capítol 777 ·


Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici