TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 774
del dimarts dia 18/05/2004

.. El Pep va a veure la Dolors per comunicar-li el que han decidit amb la Conxi, però s’embarbussa, es mira la seva ex amb els ulls de qui sap que ha perdut més del que es pensava.
I avui la Dolors no està per gaires romanços: li demana que vagi al gra que té feina a planxar, i quan el Pep agafa aire per dir-li-ho, entra l’Eliseu, la qual cosa dissuadeix definitivament el Pep.
L’Eliseu ha vingut a convidar-la al cinema i de passada li fa una sessió de planxa ràpida, que sorprén la dona. Això i el fet que ell plorés amb la peli que han vist acaba de convéncer la mare del Dani que el seu nòvio és un home excepcional...

A la cuina de Cal Peris segueix l’overbooking i les tensions pare-fill. La Cinta mira de posar pau però quan sembla que tot està acabat, la Sílvia truca l’Ivan per dir-li que vindran vint persones més. Els nervis ara ja són palpables: el David que té por de no arribar a temps, i el Peris que no pot acabar de preparar els menús com cal.
Però en un moment donat, es crema tot el menjar que estava preparant el noi, que queda desolat: tot el treball del dia a la merda!, exclama. I el Peris fa un cop de Peris: tanca el bar, fent fora a tothom i, amb l’ajuda d’una Cinta complaguda, es posa a les ordres del David, que no s'està de donar les gràcies a son pare.

El Fede, per fi, ha confessat que no vol adoptar aquest nen. La Blanca el tranquilitza, li diu que l’únic que té és por... I al cap d’una estona torna amb una bona càrrega de bibliografia sobre el tema on, naturalment, no hi falta alguna cosa de l’omnipresent Asha Miró.

L’Ivan mira amb la Teresa fotos de quan ell era petit, per saber a qui s’assemblarà més el menut. La Teresa parla d’uns peücs que la Montse li va fer, molt dificultosos, i a partir dels quals la perruquera va optar per no cosir mai més res que no fos un botó.
Quan torna la Montse a casa, la seva mare li comenta l’anècdota, i, tot mirant fotos amb nostàlgia del passat, conclouen que s’hauran d’acostumar a viure soles...

Però la Montse, que fins ara estava esquerpa fins i tot amb la Paquita, ha trobat els famosos peücs i els hi dóna al seu fill i a la Marta. L’Ivan s’emociona.

El Kanam i la Pilar esbrinen, a través de la venedora de quincalla, el nom del venedor... Però quan són a punt d’encarar-s’hi, una redada de la policia ho impedeix.

La Dolors, després d’una sessió de cinema i llàgrimes compartida amb l’Eliseu, s’asseu en un banc on hi anava temps enrera.. I allà troba el Pep, que ha discutit amb la Conxi perquè no ha estat capaç de dir res a la seva ex.
La Dolors s’avança en la conversa i, després de disculpar-se per la seva actitud del matí, li assegura que li ha de donar les gràcies per haver pres el gest adequat: no va ser culpa de ningú, és que van deixar d’estimar-se, l’Eliseu li ho va explicar...






Spock

Setmana 156
Capítol 773 · Capítol 775 · Capítol 776 · Capítol 777

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici