TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 700
del dimecres dia 28/01/2004

.. La Clara i la Dolors esmorzen soles. El Dani ha arribat tard, de nit i, quan es lleva, marxa sense ni tan sols prendre un cafè. La Dolors diu que potser sense ella tots dos estarien més tranquils, però la Clara s'afanya a aclarir-li que tot és per la discussió que van tenir ahir.
La sogra compara aquesta situació amb la seva, i aconsella la Clara que facin alguna cosa per arreglar-ho. La Clara, després de pensar-ho un moment, es decideix a trucar al doctor Sallent.

La Laura s'està acabant d'arreglar a la perruqueria; ha quedat que aniria amb el Xavi al cinema, a veure una pel·lícula de dibuixos.
A la Mar, les pel·lícules de dibuixos li fan ràbia, li agraden més les de terror; ha quedat amb el Gus que veuran una pel·lícula del video-club, i la Ceci diu que ja semblen una parella de fet. La Mar, però, té clar que no, i explica que li ha parat els peus més d'un cop.

La Clara es troba amb el doctor i una noia que l'acompanya: l'Eva. La noia comença a explicar-li les seves experiències amb el càncer.

La Laura s'estranya quan veu la Cinta a Cal Peris, havia quedat que ella aniria a buscar el Xavi, però sembla ser que hi ha hagut un malentès, i qui l'anava a buscar era el Robert. De fet, la Laura confirma després que té una trucada perduda al mòbil, i quan truca al Robert, aquest li diu que tenia festa, i ha aprofitat per anar a buscar el nano. La Laura està ben mosca.

La Marta explica a l'Ivan que sa mare no el pot avalar, i li recomana que torni a parlar amb la Montse, però el noi no vol dir-li res... llavors se'ls encén la llumeta: la que el podria ajudar és la Núria, que acaba de cobrar l'assegurança del seu pare.

El Gus vol enganxar la Mar, lluitant amb les seves mateixes armes, i li mostra un estudi de l'horòscop sobre el grau d'afinitat amb la parella; però no amb la K, sinó amb ella.
La Mar el talla en sec, dient-li que això d'utilitzar els horòscops per lligar està massa vist, i passat de moda.

A Can Solsona les coses es compliquen; el brou que s'ha estat preparant durant tot el matí té sucre en lloc de sal, o sigui que ja pot anar de cap a les escombraries, i resulta que era el plat recomanat del dia.
El David està ben mosca, i busca culpables; el Nelson no ha estat, tot i que ell és l'encarregat d'omplir els pots, però ell, al matí, ho ha fet bé, la sal al pot de la sal, i el sucre al pot del sucre; així com per art de màgia, algú ha canviat el contingut dels pots...

La Clara i l'Eva parlen, comparteixen experiències, i la Clara confessa els seus problemes de parella a l'Eva; fa setmanes que no pot dormir amb el Dani, que té por que el seu marit vulgui abraçar-la, o fer l'amor amb ella.
L'Eva vol animar la Clara; al cap i a la fi, és viva!

Arriba el Leo a Can Solsona, i el David ja li té preparada una de bona. L'escridassa, i l'adverteix que, a la propera, se'n va de cap al carrer.
En Miquel, que presencia l'escena, diu al David que la cuina és responsabilitat seva, que s'ha de fer respectar i tenir autoritat, però sense crits, i que, si no és capaç de fer-ho, potser es va equivocar fent-lo cap de cuina, així que, o ho demostra, o hauria de plegar abans que ell mateix el fes fora.

El Xavi arriba a casa acompanyat pel Robert. La Laura diu al seu ex que, un altre dia, faci el favor de parlar amb ella, abans de prendre la iniciativa d'anar a buscar el nen.
Mare i fill parlen, i la Laura li explica la sorpresa del cinema que li tenia preparada, però resulta que el Xavi ha passat la tarda amb el pare al cinema, i ja ha vist la pel·lícula que volien anar a veure plegats.

Quan el Dani arriba a casa, la Clara li confessa que ha parlat ja amb aquella noia. Al Dani se li dibuixa un petit somriure d'esperança, però de moment, la Clara no vol obrir-se més.

L'Ivan i la Marta visiten la Núria, i el noi li parla del seu projecte de negoci. Necessita un aval per pagar un préstec; la Núria s'ho rumia, i finalment accepta ajudar, no sense advertir l'Ivan que, quan sigui ric, se'n recordi dels amics.

La Mar sent sorolls de nit a casa, i crida espantada el Gus, que aprofita la situació per acostar-se a la noia, fins i tot per tocar-li el pit "innocentment" quan ella diu que té taquicàrdia pel possible "poltergeist" que sembla que tenen a casa seva. Ara, que la bufetada que rep el Gus!

Al llit, el Dani dorm tot sol, ja de fa uns dies. La Clara entra, i demana al seu marit si pot dormir amb ell. Demana perdó, i tots dos s'adormen abraçats.








Baulena

Setmana 141
Capítol 698 · Capítol 699 · Capítol 701 · Capítol 702 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici