TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 698
del dilluns dia 26/01/2004

.. Bar Peris.- En David encara està preocupat per si lo de sa mare és per culpa del marmitako.

En una taula, en Ciscu i la Pilar diuen als dos paquistanesos que el tema del pis ja està solucionat i, els nois, agraïts, els conviden a dinar dijous que ve.

Arriben els Peris i en David i en Ciscu se'ls hi acosten corrent per saber què ha dit el metge. La Cinta explica que ha tingut una baixada de pressió perquè fa dies que no menja prou i dona el tema per tancat.
Quan en David marxa, la Cinta agafa l'agenda i, al costat del seu home, constata que devia passar l'1 d'octubre, quan ho van fer al bar mateix.
Vist lo vist, la dona se'n va cap el telèfon i demana hora al gine.

Pis Ripoll.- En Manel i la Paquita són al sofà, abraçats i feliços.
Quan ella marxa, en Ripoll gairebé salta pel sofà, amb un somriure d'orella a orella.

La Fusteria.- L'Ivan està parlant amb el propietari d'uns pisos que vol vendre. L'home es vol assegurar que el noi no treballi per cap immobiliària perquè, diu, ja el van enganyar un cop. L'Ivan li diu que quan tingui els diners per la compra, ja el trucarà.

A la barra, en Gus li pren el DNI a la K i, després d'assegurar-se de la seva data de naixement, li pregunta a quina hora va néixer. Quan la K pregunta perquè ho vol saber, el noi li diu que és una sorpresa.

Ginecòleg.- La Cinta és allà a la saleta, esperant al costat d'una dona jove embarassada. Entra una dona de la seva edat (de la de la Cinta) i s'asseu mentre es venta. La pobra té fogots de menopausa i li pregunta a la Cinta com ho porta ella, donant per descomptat que si és allà, és pel mateix que ella. La Cinta es limita a seguir-li la veta i llestos.

Bar Peris.- Quan arriba la K a trobar-se amb en Gus, no li fa cap gràcia trobar, també, la Mar. La sorpresa, òbviament, és que la Mar ha fet la carta astral de tots dos, per veure si són compatibles. La K ja posa mala cara però la Mar s'explica: són compatibles intel·lectualment i sexualment tot i que la K és massa possessiva.
La noia ja en té prou i marxa emprenyada deixant els altres dos amb la paraula a la boca. Això emprenya la Mar que s'ha passat un munt d'hores per confeccionar la sorpresa.

En una altra taula, la Clara li diu a la Paquita que està força dolorida i, com que la veu molt contenta, li pregunta com li van les coses. La Paqui li explica lo d'en Manel i després li diu que li hauria de fer un favor.

Pis Ripoll.- L'home s'ha llevat exultant d'alegria i d'ànims. Vaja, que no sembla pas el mateix. Està encantat de la vida, ha anat a buscar el pa i li diu a sa filla que l'acompanyarà a cole. La nena flipa amb el canvi d'actitud i li diu que avui està tan guapo que segur que trobaria feina si en busqués.

Pensió.- La Remei li pregunta a en Gus com li va anar allò de trencar amb la K i s'emprenya quan el noi li diu que no ho ha fet. En Gus està convençut que acabarà per enrotllar-se amb la Mar i que aleshores potser deixarà la K.

L'Ivan entra (ha trobat la porta oberta) i en Gus marxa. L'Ivan pregunta a la Remei de quants diners disposa exactament. Té 27.000 € i l'Ivan li diu que ja mirarà de buscar la seva part de diners per tal de poder comprar els pisos. Això sí, li demana que no comenti res a la Montse.

Bar Peris.- En Peris està que no toca vores perquè la Cinta no arriba. És l'hora de dinar i li diu a l'ajudant que avui tampoc se serviran menús i ja està.
Aleshores arriba la Cinta, amb una cara com un poema. Li diu a en Peris que s'hauria de fer l'amniocentesi perquè a la seva edat, la criatura pot no sortir bé. De tota manera, hi ha massa feina al bar per parlar-ne.

Fusteria Dani.- La Paquita és allà amb en Manel. La Clara li està dient a l'home que, de moment, hauria de treballar amb l'ordinador, portant els comptes, etc. En Ripoll pregunta quan temps podrà treballar i la Clara li diu que, d'entrada, fins que ella no estigui millor i que després potser podrà treballar amb en Dani si el negoci funciona bé. En Manel no s'ho acaba de creure.

Pis Gus.- Truquen a la porta i la Mar (que està mirant la sèrie) s'ha d'aixecar a obrir perquè en Gus està fent la migdiada.
És la K, que entra ja emprenyada però la Mar n'està tipa de la gelosia que demostra i també s'emprenya. Li crida que: jo no estic penjada d'aquest porc; i li especifica que si viu allà és perquè el preu està bé i s'està tranquil. Punt.
Sembla que a la K se li ha obert el cel i sembla també que li queda clar que, a la Mar, no només no li agrada en Gus, sinó que, a sobre, li fa un cert repelús.
Això canvia tant les coses que quan en Gus surt de l'habitació per veure què passa amb tants crits, es troba amb una reacció de la K que no entén. Quan prova de fer-la fora de casa seva, la K es mira la Mar i li pregunta si li fa res que es quedi a veure la sèrie. La Mar, somrient, li fa lloc al sofà tot dient que és molt avorrit criticar el que fan si no pot fer-ho amb ningú. La K s'asseu i li pregunten a en Gus si vol que li facin lloc. El noi està destarotat.

Pis Montse.- L'Ivan li pregunta a en Narcís si pot fer servir el diners pel seu negoci. Li explica de què va i el noi li dóna permís però posa com a condició de dir-ho, primer, a sa mare. L'Ivan li diu que ho deixi córrer.
Quan en Narcís torna a engegar la tele, l'Ivan aprofita, obre una carpeta i, agafant una llibreta d'estalvis, se'n va.

Bar Peris.- En Peris posa el cartell de "tancat". S'asseu amb la seva dona que fa una cara espantosa.
L'home parla il·lusionat del fill que han de tenir però li va canviant la cara quan veu que la Cinta, amb llàgrimes als ulls, va fent que "no" amb el cap.
Conclusió de la Cinta, després d'haver parlat de lo grans que són ja: No podem tenir aquest fill.



tplana

Setmana 141
Capítol 699 · Capítol 700 · Capítol 701 · Capítol 702 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici