TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 702
del divendres dia 30/01/2004

.. En el capítol d'avui, la Remei xerra amb el Fede al que l'insisteix que s'hauria de fer la prova de fertilitat, però ell acaba reconeixent que té por del resultat que doni el test. Només se la fa amb una condició, que ella l'acompanyi en el moment de conèixer el resultat. Ella al principi li diu que amb qui hauria d'estar és amb la Blanca però Fede li recorda que va anar amb ella a les classes de preparació al part.

Així que finalment accepta i marxen a la pensió.
Passat el temps, Remei comunica al Fede que la prova a resultat negativa. Ell se n'alegra al començament, però ella l'aclareix que això vol dir que no arriba al nombre d'espermatozous necessaris per ser un home fèrtil. Davant aquesta notícia, el Fede s'enfonsa anímicament tot i que la Remei tracta el problema com si no tingués cap importància sense adonar-se'n del mal que li està fent al seu amic.
El consell que la Remei li dóna és que parli amb la Blanca perquè li ha de dir... Fede truca a la Blanca i queda amb ella a la farmàcia.

Just arriba quan a ella l'han dit per telèfon que té llest un nou vestit de núvia. Li explica al seu promès i també que li faran descompte. Ella està molt contenta i animada, tot el contrari que ell, que intenta marxar.
Però la Blanca que ja el coneix l'insisteix perquè l'expliqui el motiu de voler veure-la amb tantes preses... Fede li comença a dir que ell i la Remei han estat junts..., però no li explica finalment el motiu real, sinó que s'inventa l'excusa que s'ha fet malbé el seu vestit de nuvi mentre estava amb la Remei. Clar, ara haurà de gastar més diners per comprar un de nou, cosa que la Blanca es pren amb resignació, arribant a dir amb sarcasme que tardaran en tenir fills a aquest pas. La cara del Fede és tot un poema.

Marcel continua interessat en el cas del Duran. Li comenta a l'Assun que el que pensa fer és presionar al comissari Gil.
Ella li desaconsella però no fa cas i l'espera a la porta de casa seva fins que l'home arriba. Aquí, directament, l'acusa d'estar ficat en l'assumpte tèrbol que està investigant i li diu que trobarà les proves que demostrin que tant ell com els seus col·laboradors son uns assassins. El Gil fa servir la seva condició de persona gran per treure-se'l de sobre al periodista.
Però en Marcel no està satisfet amb això i s'amaga per fer guàrdia prop de la casa del Gil.

La seva espera dóna resultats i el comissari surt mirant per tot arreu. Marcel el segueix i el Gil se n'adona. Fa una trucada avisant que el Marcel li va al darrere, i després continua com si res. La persecució acaba quan el periodista perd la pista del comissari en un aparcament deixat de la mà de Déu.
Aquí, el Marcel és acorralat per tres nois que l'adverteixen que s'ha ficat on no el demanaven i que per això haurà de rebre el seu merescut. Així, sense poder defendre's, el Marcel és colpejat amb cops de peu, puny..., per tot el seu cos...
Però, de sobte, l'home misteriós que va fotografiar l'intent d'atropellament de l'altre dia, apareix apuntant als nois amb un arma.
Els agressors marxen i el Marcel mira al seu salvador abans de perdre el coneixement.
L'home aquest truca a una ambulància comprovant que el Marcel encara és viu.

Ivan comenta amb la Marta que ja està feta l'empresa que comprarà els pisos i que està al seu nom, la Remei no ha volgut que el seu nom figuri en la societat. Així, per celebrar-ho, a ell se l'acudeix anar a dinar. Però ella no pot perquè té feina a la botiga.

Ivan la convenç per anar dient-li que després li donarà un cop de mà. Marta accepta i li demana d'anar a Can Solsona doncs encara no ha estat. El noi accepta, i també accepta el convidar al dinar a la Núria.

Al restaurant, David ensenya la cuina a la Marta, i Núria aprofita per advertir a l'Ivan que no es faci il·lusions amb la Marta perquè ella no l'estima i acabarà patint. Ell li respon que sembla la seva mare i Núria es calla.
Quan l'altra torna a seure amb els seus amics, taca sense voler la camisa nova de l'Ivan.

Després, a la botiga, Ivan ajuda a la Marta com li va prometre. Ella està encantada de com ha passat el dia, està contenta, ha rigut molt al dinar i s'ho ha passat molt bé. Ivan intenta acostar-se a ella, però Marta es fa la desentesa.
Endreçant la roba, troba una camisa que l'aniria molt bé a l'Ivan i li regala, més que res perquè per culpa d'ella la que porta està tacada. Ivan accepta i ella li demana que se l'emprovi.
Ell es fica al provador i quan està descamisat, passa la cortina perquè ella no el vegi. Marta la treu bromejant amb ell que no sigui criatura..., i quan s'ha posat la camisa, ella l'ajuda a cordar-se-la. Estan tan a prop l'un de l'altre que l'Ivan no vol evitar petonejar-la..., i Marta accepta el petó.
De mica en mica, la temperatura del provador puja, i molt...

El Peris té els nervis a l'estómac, la Cinta no té el cap al seu lloc i s'equivoca amb les comandes... Avui és el dia en el que ella té cita amb el ginecòleg per perdre el fill que esperen.

Ella s'ofereix a anar a la farmàcia a comprar-li al Peris pastilles per l'estómac i allí es troba amb la Remei que parla molt animada del seu fill amb la Blanca. La noia es queixa que gasta molt la criatura entre menjars, roba, bolquers..., però la Blanca defensa la idea que tots aquests esforços mereixen la pena sobretot veient com creix un fill dia a dia. Remei comenta que el Mateu ja quasi diu mama, i la Blanca parla meravelles del canvi que ha patit l'Alba.
I de tant en tant, es dirigeixen a la Cinta que sembla estar com absent sentint-les parlar dels fills.

Quan la Cinta i el Peris estan a la sala d'espera de la clínica, ell treu xocolata i li dóna a la seva esposa. Comencen a recordar els moments en què ell feia el mateix amb la Laura i el David quan eren nens i havien de fer-se unes anàlisis. Sempre li acabava donant xocolata.
arlen amb malenconia del dia que la Cinta va acompanyar a la Laura al metge i va saber que estava embarassada. Ara, pensen, podrien tenir un nét de dos anys, i recorden la il·lusió amb la que la seva filla va rebre la notícia perquè ella sí que desitjava tenir un fill.
Cinta, abraçada al Peris, repeteix un cop més, que ell no buscaven tenir una altra criatura, que per això no el poden tenir.
La infermera, poc després, avisa a la Cinta que ja pot passar, i el Peris decideix quedar-se a la sala d'espera menjant xocolata.

Unes hores després, surt la Cinta, amb els ulls vermells d'haver estat plorant i el Peris l'abraça i li diu que ja està, i que vol marxar.
Cinta el deixa i el mira als ulls dient-li que no sap si ha fet bé... Peris intenta calmar-la i consolar-la, perquè ara ja està fet. Però la Cinta li diu que si no sap si ha fet bé no és perquè hagi perdut al fill que espera...
Cinta li diu al Peris que el tindran... i que ja s'ho faran. El Peris se n'alegra molt! (i els coradictes també!!).




Channing

Setmana 141
Capítol 698 · Capítol 699 · Capítol 700 · Capítol 701 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici