TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 720
del dimecres dia 25/02/2004

.. El Narcís està neguitós, demà és el dia del polvet amb la Neus i ho vol tenir tot el més preparat possible, com ara el jersei que es posarà, que és brut. Tots a casa estan disposats a facilitar-li l'esdeveniment. L'Alfons s'ofereix a rentar-li ell, cosa que no convenç al nano; la Teresa serà qui ho faci; la Montse, que per fi s'ha adonat del que convé, li proposa que dinin tot sols i segueixin després la festa; i l'Ivan von col·laborar amb un CD, però aquí el Narcís s'hi quadra "- T'he dit que no em diguis res" li diu i marxa.

La Teresa i l'Alfons, a la cuina, es posen d'acord en l'interès del llibre que l'Alfons i després la Teresa han llegit sobre eutanàssia. Bo i que la dona no pot identificar els cassos que s'expliquen amb la situació del seu home acaben, tendrement, posant-se d'acord "- Estigues tranquil·la, no estic amargat ni tinc ganes de morir-me. Com vols que em vulgui morir ara que t'he trobat?" la consola l'Alfons i la Teresa va, feliç, a rentar el jersei del nano.

Avui el David no hi serà a l'hora del dinar a Can Solsona, va amb la Laura al jutjat per l'assumpte de la custòdia del Xavi. Abans deixa instruccions per a que res no falli, sobretot les tòfones.
Abans d'anar-se'n, el Miquel Solsona li fot una esbroncada davant de tots, Laura inclosa, per les llagostes que van desapareixer. La Claudia aprofita per crear mala maror acusant el Nelson.

La Clara i el Dani tornen de la quimio. Ella està feta misto i el fuster, sol·lícit, vol quedar-se i fer-li companyia i el dinar. L'Eva, del grup de suport, acabarà sent qui acompanyi la malalta i el Dani marxa, amb recança però, cap a la fusteria davant l'insistència de la seva dona.

L'Ivan està a la fusteria mirant de fer-se bo als ulls del seu germà, li porta el CD, però el Narcís el torna a engegar.
Quan marxa l'especulador immobiliari, l'aprenent de fuster se'n va a Cal Peris amb la Paula que, sense que expliquin com, perquè, ni quan, va amb crosses, no sense deixar clar que tampoc està amistós amb el Manel... potser és que m'he perdut alguna cosa...
Al sortir s'encreua amb el Dani, que aprofita per anar a pendre unes mides a deshora, ja que està per allà.

La preocupació del Peris és ara triar nom per a la nena que neixerà d'aquí a cinc mesos, com passa el temps, eh? ja en fa quatre del nyinyolasso al taulell, Maria, Paula, Laura, Carla... la Cinta en vol un de més original (Desirée? ¦-) ) .

A una taula estan el Narcís, la Paula i l'Alfons que marxa de seguida a l'ambulatori a buscar receptes.
Quan queden sols els nanos parlen dels seus germans. A la Paula li agrada l'Ivan, voldria que el Manu fos tan xulu com ell i tot i que ni l'ha trucat, si l'anés a veure el perdonaria.

 

 

 

Sembla que el jutge vol que sigui el Xavi qui expressi amb qui vol quedar-se a viure. Ni a la Laura ni al David els hi sembla bé, sobretot al David que fa comprometre's a la noia que no lidirà res al xiquet fins a que ells dos ho tornin a parlar mes assossegats, ara estan molt neguitosos.

La Roser, tot despatxant-lo, va tafanejant el perquè i el per a qui són els medicaments que l'Alfons li compra amb les receptes de l'ambulatori. "- Disculpi! pero no tinc ganes de xerrera, a casa m'esperen" la talla l'home. "Deixi de preguntar o acabaré anant a una altra farmàcia" l'acaba d'allisar.

Ben ficada en la lectura d'un dels llibres que li ha portat l'Eva està la Clara quan arriba el Dani, avui la Dolors deu tenir festa, que vol preparar el sopar, però tampoc pot ser, perquè l'amiga Eva ja ha fet caldo. L'home s'emurria una mica, pero la Clara li diu "- Fa dies que no t'ho dic... t'estimo" i li agraieix que l'insistís per a coneixer l'Eva.

El nou amo i senyor de La Fusteria alerta el Narcís sobre que les dones la saben molt llarga i l'acaba felicitant per haver trobat l'excepció.
Entra l'Ivan que havia quedat citat amb el seu germà i el Narcís deixa el Paco i va a parlar-hi. Vol fer les paus, no estaria content del tot, demà que no vol que res falli, estant emprenyat amb l'Ivan. Després de fer-li prometre que li tornarà els calers i que no el tornarà a robar mai més, li demana el CD i el perdona.

A la cuina de Can Solsona el David encomana al Leo anar a buscar les tòfones. La Clàudia, per 'accident' li vessa salsa bullint a la mà i, a sobre, li falta sal. Llavors torna el pobre Leo amb les tòfones... no hi són totes, el Peris cuiner renega i se'n va a veure si ell troba les que falten.
La dolça Clàudia torna a remenar els ànims criticant ara al David.
Quan torna està emprenyat de debó i obliga al Leo a portar la seva bossa i li regira, convençut de que és qui roba el menjar, però no hi troba res i la Clàudia se li llença metafòricament al damunt demanant-li si els vol anar registrant a tots.

Avui tot li va de cul al David, a casa seva la Laura està xerrant amb el seu fill sense haver tornat a comentar la jugada amb el David, tal com havien quedat. No sap exposar-li i el nano, acollonit amb la perspectiva d'haver d'anar a judici i tenir la responsabilitat d'haver de triar, la deixa amb la paraula a la boca "- Això és una merda!!".

L'Alfons torna amb les medicines, agafa una caixeta de seguretat que té guardada i hi guarda una de les capses.
El Narcís està a punt d'enxampar-lo i tot i que li llença una bateria de preguntes, l'avi se'n surt sense donar explicacions. El deixa però amb dubtes quan li fa "- No pateixis, que no li diré res a ningú del teu secret".



Gòmix

Setmana 145
Capítol 718 · Capítol 719 · Capítol 721 · Capítol 722

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici