TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 721
del dijous dia 26/02/2004

.. La Neus i el Narcís fan manetes a la fusteria. Estan ben il·lusionats i nerviosos, ha arribat el gran dia.
Ja pleguen, i el Manel els vol acompanyar una estona, però els nois se'n desentenen, fins i tot el Manel li pregunta al Narcís si està enfadat amb ell.

El Peris i la Cinta comenten el tema del Xavi i el jutge, la Cinta no troba bé que un jutge faci triar un nen entre el pare o la mare.

El Manel ja ha arribat al Peris, la Paula i la Paquita ja hi són. La Paula vol marxar, però el Manel encara vol estar una estona més amb la seva nova companya.
La nena porta el collaret de la mare, i al Manel no li fa gens de gràcia.
Encara han de passar pel mercat a comprar formatge ratllat pel dinar, i la Paula s'ofereix a anar-hi.

El Rafa i la Isabeleta no paren de donar voltes al tema del pis. Estan ben escamats.

La Paula es troba amb el seu germà a mercat, i li confessa que voldria anar a viure amb ell, que a casa amb el pare no hi està bé, ara que el Manel surt amb la Paquita.

La Neus i el Narcís ja han arribat a casa. La Teresa els ha preparat un bon sopar, amb croquetes i truita de patates. Tots marxen per deixar la parelleta en la intimitat.
Els nois, nerviosos i una mica cohibits, decideixen dinar primer. La Neus obre el paquet amb la sorpresa que porta: espelmes perfumades, com a les pel·lícules.

La Paula arriba de mercat i troba que el Manel està endreçant la roba de la mare. La vol portar a l'església, ells ja no n'han de fer res, d'aquesta roba. Però la nena s'enfada, es vol quedar amb la roba de la seva mare, no entén que el seu pare es vulgui treure de sobre tan ràpid tot això.
La tensió augmenta, el Manel s'enfada, la cosa li marxa de les mans... fins que el collaret de perles de la mare es trenca. El Manel ha perdut els nervis.

La Marta es pren una pastilla, i de sobte, entra la Paquita a l'habitació. De seguida pregunta a la filla què està fent, però la noia diu que té mal de cap, que es vol estirar una estona.
La Paquita està preocupada; la seva filla li ha demanat que confiï en ella, però...

 

 

 

El Manel recapacita; s'ha passat. Entra a l'habitació per parlar amb la Paula. La nena està enfadada.
El pare li dóna les perles que ha recollit, ja arreglarà el collaret... es justifica amb la nena, i li vol fer veure que no poden guardar per sempre les coses de la mare. La nena diu que no vol anar a escola, i el Manel, intentant arreglar la situació, deixa que la Paula faci campana, però ell ha de marxar a treballar, així que la Paula queda sola a casa.

El Rafa i la Isabeleta parlen amb l'Ivan. Saben segur que l'advocat els va enredar. L'Ivan confessa la parella que fins i tot a ell li volien donar diners si aconseguia convèncer-los per què venguessin.
Total, que l'Ivan i el Rafa es proposen treure'n l'entrellat, de tot plegat, i veure fins a quin punt el Quintana està implicat en l'afer.
Així que l'Ivan no dinarà amb la família, que fan temps esperant que la Neus i el Narcís puguin fer la seva.
La Montse no pot deixar de pensar-hi.

La parella feliç menja croquetes amb la llum de les espelmes perfumades. Arriba el moment dels petons, però una de les espelmes cau a taula, i les estovalles comencen a cremar. Sort que els reflexes els fan apagar ràpidament el foc!
De sobte, truquen al timbre; els nois no saben què fer, però s'haurà de mirar qui hi ha, potser és algú...!
Doncs si, és la Paula, que ha marxat de casa i demana ajuda als nois.

El Rafel i l'Ivan han vist confirmades les seves sospites. Així doncs, l'Ivan aconsella la Isabeleta i el Rafa que si es volen vendre el pis, que no tinguin pressa, que poden pressionar, ells tenen la paella pel mànec.

La Paquita encara pateix per la Marta i la seva adicció, i quan la Marta marxa, comença a regirar-li els calaixos. Però la Remei tranquil·litza la dona quan li diu que necessita aspirines, que l'última se l'ha pres la Marta.

El Manel arriba a casa i no troba la Paula. De seguida truca a casa del Narcís, però el noi el talla en sec dient-li que la Paula no hi és, allà.
La Paula sembla ser que ha explicat que el seu pare l'ha maltractat, i que no pot tornar a casa seva. Però allà tampoc no es poden quedar, el Manel segurament arribarà d'un moment a l'altre.
La Neus acaba de tenir una idea, d'on poden anar...



Baulena

Setmana 145
Capítol 718 · Capítol 719 · Capítol 720 · Capítol 722

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici