TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 612
del divendres dia 11/07/2003

.. La Laura surt de l'habitació on es vesteix acompanyada per la seva mare. El Xavi es queda bocabadat al veure que la seva mare està molt maca amb el vestit de núvia tan especial i diferent de la resta, estil Laura això sí.
Mentre Mari l'agafa per fer-li uns retocs al pentinat, Laura explica que ha somiat que es dormia i arribava tard als jutjats. Quan ho feia, un home li explicava que el David ja s'havia casat amb una altra...

Xavi marxa al bar i just en aquest moment arriba el Fede, padrí de la núvia amb el ram de flors i el verset tradicional, però que és una mica masclista i sense cap rodolí. Totes riuen.

Al bar, els Peris estan nerviosos. David va molt elegant i es felicitat per la seva mare i pel Xavi quan arriba.
Després, mentre la Cinta li fa al Peris el nus de la corbata, li recorda si té les pastilles per l'estómac i ell li contesta que no. És per això que aprofitant que ha d'anar a la farmàcia, Peris decideix aprofitar per fer-li una abraçada al seu amic que ho deu estar passant malament.
David, però, es recorda de la Marta.

Marta esmorza amb la seva mare que li proposa d'anar juntes a comprar roba. Però Marta vol obrir la botiga. Paquita està amoïnada per la seva filla, no vol que s'estigui sola en un dia com el d'avui i més quan s'ho està guardant tot.
Però Marta va a la seva bola i diu que ha d'haver fet alguna cosa dolenta en aquesta vida perquè tot li vagi així, i tot seguit recorda en veu alta el dia de la seva comunió. Li explica a la seva mare que mentre entrava en l'església, va tancar els ulls i es va imaginar que era el dia del seu casament. Això provoca que mare i filla s'abracin entre plors.

Peris entra en la farmàcia i li explica al Fabra que ha vingut per fer-li una forta abraçada de suport. Tots dos s'abracen amb força demostrant-se que el passat ja està oblidat.
Fabra però, li recorda si ja té aquelles pastilles per l'estómac que pren i el Peris li diu que ja no li queden, que ni ho recordava....

Dani dóna indicacions al Narcís sobre com serà la nova fusteria però el noi està a la lluna de València i el Dani li recomana per això que se'n torni a casa, però ho refusa perquè així, diu, la seva mare plora més a gust.
Entren el Max, la Clara i el Quim que li pregunta per la Montse. Narcís explica que està fotuda, plorant, com l'avia. Max el convida a acompanyar-los al casament, però no vol, i li recorda al Quim que ell també marxa, com l'Isaac.
Tristos, s'abracen el Quim i el Narcís i es diuen que es trobaran molt a faltar.
Després, els tres marxen i el Narcís es queda ajudant al Dani a endreçar-ho tot.

Marta rep la visita a la botiga de la Núria que es vol quedar amb ella per acompanyar-la, però Marta vol quedar-se sola i enllestir coses de feina. També li proposa d'anar a viure amb ella ara que totes dues s'han quedat soles, però la Marta no vol prendre cap decisió ara i s'ho pensarà.
També arriba l'Ivan amb les mateixes idees que la Núria, quedar-se amb ella, però Marta li contesta el mateix.
Al final els demana que se'n vagin a la boda i s'acomiaden amb abraçades i petons.
Quan es queda sola, Marta agafa una caixa de la que treu el vestit de núvia que s'anava a posar. Llavors decideix fer una trucada...

David i Xavi han marxat i el Peris i la Cinta fan una mena de repàs a tot plegat. Cinta explica que ella estava segura que el David s'acabaria casant amb la Marta però Peris contesta que la Laura el sabrà portar. També reflexiona sobre el fet que es quedaran sols però el Peris li recorda que el David seguirà treballant al bar i que ara tenen un net a qui ensenyar-li el que és la vida. S'abracen.

David apareix a la botiga de roba i Marta l'abraça molt fort. Ella l'ha trucat per demanar-li que vingués i David reconeix que hagués anat a veure-la igualment.
Fan comentaris, com un d'ella dient que hagués estat divertit que es casessin junts (David puntualitza que junts vol dir les dues parelles alhora).
I després, Marta es desmunta. Li diu que està sola i que la taca que li va fer al vestit mai més marxarà del tot. Li diu que només el té a ell... "No em deixis, David... Queda't amb mi", li suplica abraçant-lo entre plors...

Passa el temps i el David no apareix en els jutjats. Els Peris estan desesperats.
Cecília arriba molt contenta amb un diari que publica la foto del Marcel en un article que explica la celebració del musical a Sant Andreu. Francisco també se n'alegra no així el Fede.
Arriba la Laura i la Cinta va cap a ella per explicar-li que el David encara no ha arribat. La Laura es queda amoïnada.

Narcís està passejant i es deté en un pas de peatons abans de travessar el carrer. Quan de sobte, un autobús s'atura davant d'ell. Narcís triga una mica en adonar-se que dintre viatja l'Alfons. El crida però no el sent i l'autobús se'n va.

Als jutjats els nervis estan a flor de pell, tant els dels Peris com els dels sogres del David. Laura ha de posar pau entre tots quatre.
Francisco parla amb la Lola i li dóna tot el seu suport amb el tema del Nelson. Li diu que per deixar-la s'ha de ser idiota i afegeix que sempre podrà comptar amb ell per quan vulgui parlar. Lola el recompensa amb un petó.
I per fi, David fa acte de presència.

Marta, mentrestant, molt tranquil·la, guarda el vestit de núvia en la caixa i decideix canviar-se de roba.

David i Laura surten dels jutjats convertits en marit i muller. Una pluja d'arròs cau damunt d'ells i son felicitats per tots els convidats. Laura li dóna a la Mari el ram de la núvia.
I després la sorpresa: David li explica a la Laura que marxaran en la Impala. La nova senyora Peris encantada per això.
Però poc abans de marxar, es troben a la Marta. Sobtats, Marta els felicita pel casament. Li diu a ella que es porta al millor home... Li diu a ell que també es porta el millor.
I així, feliços i contents, els nuvis pugen a la Impala que, després d'uns quants intents, arrenca.

La Núria també té la seva sorpresa: el Marcel ha pogut arribar a temps pel casament, però Fede els ensenya el diari. Recomana al seu amic que no vagi al musical perquè podria aparèixer el Vera, però el Marcel és optimista i no creu que un tipus com aquest llegeixi diaris...

Però s'equivoca... de cap a cap.




Channing

Setmana 123
Capítol 608 · Capítol 609 · Capítol 610 · Capítol 611 ·

Capítol 613

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici